Wetten.com

Wetten.com a fost infiintat in 2017, vine cu un background german si detine o licenta MGA sub Bethard Group Limited. Principalul grup de jucatori provine din Germania, in timp ce accepta si membri din Austria si Canada. Merita mentionat ca Wetten este membru al Asociatiei Germane de Pariuri Sportive (DSWV). Casa de pariuri are o abordare centrata pe fotbal, iar platforma este prin amabilitatea SBtech. Brandul a castigat popularitate prin cotele sale mari la fotbal si tenis, site-ul de navigare curat si usor si varietatea larga de metode de depunere precum Trustly, Sofort si iDebit.

Wetten

Sectiunea de dinainte de meci vine cu o plata generala peste medie de 96%+, in timp ce aceasta rata poate ajunge pana la 97%+ in primele 5 ligi europene de fotbal si in special in Bundesliga si Premier League. Totusi, pariurile secundare, cum ar fi peste/sub si ambele echipe care vor inscrie, ar putea scadea la 92%+. Cotele la baschet sunt mai mici decat se anticipase, dar tenisul atinge un nivel ridicat de 98%+. Wetten ofera 40.000 de evenimente pe luna din peste 30 de sporturi, dar „regele sporturilor” este cel care primeste partea leului. Peste 100 de piete suplimentare sunt disponibile la fiecare meci de fotbal, cum ar fi Handicap asiatic, Foaia curata, Primul/Ultimul la scor si cornere, cartonase. De asemenea, puteti gasi handicapuri alternative la baschet si tenis, sporturi din SUA si o multime de pariuri speciale si directe.

Partea de pariuri live vine cu o plata competitiva de peste 93% si peste 1000 de evenimente live zilnic dintr-o varietate decenta de sporturi. Cu toate acestea, fotbalul este cel cu cea mai mare acoperire, cu peste 80 de piete alternative fiind disponibile la fiecare meci. Streamingul live si pariul rapid lipsesc. Tracker-ul oferit este de ajutor, iar acceptarea pariului este de 5 secunde. Incasarea este disponibila si deschisa pana la etapele foarte tarzii ale fiecarui eveniment, in timp ce puteti utiliza intotdeauna functia „Fast Markets”.

Atat utilizatorii de dispozitive mobile Android, cat si iOS vor primi o aplicatie nativa pentru a-si imbunatati experienta de pariuri „din mers”, in timp ce site-ul mobil al lui Wetten este, de asemenea, rapid. In ceea ce priveste tranzactiile, sunt disponibile peste 10 metode de plata diferite. In afara de cele mai comune sisteme internationale, cum ar fi carduri, transfer bancar, Skrill si Neteller, in Canada, va puteti reincarca contul prin Ecopayz, iDebit si Instadebit, in timp ce in Germania si Austria puteti depune prin Sofort si Trustly.

Noi, cei de la Wetten.com, suntem primul tau punct de contact pentru pariuri online in Germania si pariuri sportive pe Internet. Va recomandam cele mai bune case de pariuri si cele mai mari bonusuri, precum si strategii si sfaturi de pariuri pentru pariurile dvs. sportive pe internet. Intra acum in comunitatea Wetten.com.

Toate casele de pariuri au la dispozitie o gama larga de pariuri sportive. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca furnizorii de pariuri pe internet sunt toti la fel de potriviti. Prin urmare, va prezentam mai jos companiile care isi castiga increderea clientilor lor de ani de zile. Alternativ, nou-venitii ambitiosi isi pot gasi drumul in aceasta lista. Un lucru este insa cert: daca vrei sa fii recunoscut de noi in categoria „Furnizorul lunii” pentru pariuri in Germania, trebuie sa indeplinesti un standard de calitate inalt. Cu alte cuvinte, poti avea incredere in aceste case de pariuri!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri