Wettstar Pferdewetten

Pariurile pe cai Wettstar sunt un „produs” pur german. Casa de pariuri, care se concentreaza exclusiv pe pariurile pe cai, a aparut dintr-o fuziune intre Germantote, Trago si Wettstar si opereaza acum sub Wettstar la PMU. Furnizorul din Saxonia Inferioara are sediul in Neustadt.

Particularitati

  • Wettstar coopereaza cu casele de pariuri locale
  • Program de bonus in curs in care fiecare pariu colecteaza puncte, care la rândul lor pot fi transformate in pariuri

Cele mai importante lucruri pe scurt

  • Companie germana de drept german
  • Niciun cazinou sau pariuri sportive nu este afiliat
  • Oferta si pentru „jucatorii” profesionisti

Wettstar Pferdewetten

Oferta de pariuri internationale, pariuri totalizatoare si optiuni de pariuri internationale

Fiind una dintre putinele case de pariuri, Wettstar va ofera posibilitatea de a paria pe cursele din Noua Zeelanda. Pe lânga cursele germane, exista si curse din Suedia, Franta, SUA, Canada, Africa de Sud, Australia, Anglia, Irlanda si Franta pe lista de ponturi a furnizorului. Acest lucru va ofera intr-adevar oportunitatea de a va trimite sfaturi non-stop. Nu exista ralanti. Asa cum ar trebui sa fie pentru o adevarata casa de pariuri pentru pariuri de cai, nu sunt oferite doar curse de cai, ci si curse de trot care sunt populare in Germania, in special in „pot”. Din pacate, nu exista curse in Asia pe ordinea de zi.

Acordam 8 puncte din 10 pentru alegerea unei game largi de piste de curse internationale, deoarece Asia nu este luata in considerare.

Ca o adevarata casa de pariuri pentru pariuri pe cai, Wettstar nu se bazeaza pe cote fixe, asa cum ofera unii furnizori de pariuri sportive de ceva timp. Saxonia Inferioara ofera pariul clasic de casa de pariuri, in care cotele finale sunt determinate doar la inchiderea contorului de pariuri. Pentru unii, acest lucru poate parea dezavantajos, deoarece le place sa stie in avans care va fi profitul potential. Cu toate acestea, jucatorii reali stiu ca sansele de a obtine profituri mai mari cu pariurile de pariuri sunt mult mai bune.

Deoarece trebuie sa indeplinim toate cerintele din partea dvs., inclusiv evaluarea daca exista pariuri la cote, putem acorda doar 7 din 10 puncte in acest caz.

Când este posibil sa pariati la Wettstar?

Va intereseaza aceasta intrebare in doua moduri. Pe de o parte, se pune intrebarea cu cât timp in avans puteti plasa un pariu. Pe de alta parte, este important sa stiti din ce suma puteti plasa pariurile.

Raspunsul la prima intrebare este derivat din câmpul de pornire. Daca se stie care cai sunt la inceput si care sunt listati ca neincepatori, puteti plasa pariul, deoarece doar atunci are sens. Pentru a ajuta, Wettstar leaga biletul de pariuri sub cursele pentru cursele viitoare. Daca linkul este disponibil, va puteti aduce contributia.

Miza de baza variaza de la rasa la cursa, dar este afisata pe biletul de pariuri. De obicei este de doi euro. Pre-alocarea pentru miza maxima este stabilita la 1.000 de euro.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri