William Hill

William Hill, fondat in urma cu peste 50 de ani in Anglia, este unul dintre cele mai mari nume ale pariurilor sportive la nivel mondial. Sunt veterani in spatiu, ceea ce ar trebui sa le ofere noua pariorilor incredere in produsul lor. Au un site web si o aplicatie buna, usor de utilizat si ofera in mod constant unele dintre cele mai bune promotii de pe piata internationala pentru a ajuta clientii noi sa construiasca un bankroll din timp. Sunt cu siguranta un plus demn la portofoliul dvs. de pariuri.

Bonusuri si promotii William Hill

Pariurile sportive sunt foarte dure – incerci sa prezici viitorul, la urma urmei, si exista o multime de variabile. Ingreunarea lucrurilor este ca costa bani pentru a paria: Toate cartile de sport din intreaga lume percep un „vig” – cunoscut si sub denumirea de suc sau taxa – pentru fiecare pariu. O rata de castig de 50% va va determina sa pierdeti bani pe termen lung. De aceea, este atat de vital sa profiti de promotii, sporuri de cote si + EV, mai ales pentru noi pariori care intra doar in spatiu. William Hill este una dintre casele de pariuri online mai puternice care ii ajuta pe clienti sa faca exact acest lucru.

Williamhill_web

Experienta web

Un lucru pe care il veti observa imediat pe pagina principala a cartilor de sport a lui William Hill este ca nu este plin de o multime de cresteri de cote, promotii si linkuri catre pagini de cazinou sau reclame; toate aceste lucruri sunt destul de comune cu alte case de pariuri ce opereaza la nivel international.

Se bazeaza pe simplitate, ceea ce este placut pentru pariorii care doresc doar sa se conecteze si sa gaseasca un pariu rapid de facut. Navigarea este foarte usor de utilizat: puteti identifica rapid o piata, iar site-ul si aplicatia se incarca rapid.

De asemenea, ofera o experienta solida de pariuri live, afisand scorul in partea de sus a paginii de piata a fiecarui joc, astfel incat sa stiti ce se intampla in acel joc in orice moment. De asemenea, ofera piete interesante in joc, care devin din ce in ce mai populare in pariurile din lume.

Optiuni de pariere

William Hill nu va va arunca cu capul cu pietele pe care le enumera, dar sunt in concordanta cu toate cele pe care majoritatea pariorilor le-ar interesa. Au un produs de pariuri live mai expansiv decat alte carti, probabil datorita statutului lor de veteran in industrie – au existat de ceva vreme si provin din Europa, unde pariurile in joc sunt mai frecvente decat in ​​prezent lume. Una peste alta, probabil ca nu veti fi dezamagiti de ceea ce puteti paria la William Hill.

William Hill, cea mai mare casa de pariuri sportive cu amanuntul din lume, este oficial live cu pariuri mobile in toate colturile mapamondului. Fiind una dintre cele mai consacrate case de pariuri sportive din lume (William Hill are, de asemenea, o prezenta mare in Marea Britanie), cartea are mai putin de facut in ceea ce priveste castigarea clientilor care sunt deja familiarizati cu marca.

Williamhill_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri