Winamax

Infiintata de multi ani la Paris, Winamax este o companie franceza care a devenit rapid liderul de poker online din Franta in ultimii ani. Incheiem cu o casa de pariuri care are toata increderea anumitor vedete care si-au facut un nume in domeniul jocurilor de noroc, cum ar fi Patrick Bruel care a devenit rapid un actionar foarte activ pe platforma care a obtinut aprobarea ARJEL pentru pariuri. Mai 2014, inainte de a deschide o sectiune de sport pe site-ul sau pe 2 iunie, ca urmare a atribuirii acestei licente considerata drept Sesame. Cu siguranta putem spune ca Winamax este in cele din urma o companie pe deplin investita in sport. O putem vedea chiar si prin ultimele sale parteneriate ca fiind rolul sau de sponsor foarte activ in timpul Ligii 1, deoarece isi asociaza imaginea cu 5 cluburi: Olympique de Marseille, Girondins de Bordeaux, OGC Nice, FC Nantes si Angers.

Winamax_web

Oferta de bun venit

O oferta cu adevarat noua si incredibila a fost lansata din 2017 la Winamax. Acesta este sosirea unui nou bonus de bun venit pentru pariurile sportive online, deoarece platforma este mai cunoscuta in Europa si mai ales in Franta, pentru poker. Operatorul ofera acum distractie si pariuri printr-o sectiune de pariuri online pentru toate sporturile. Pentru a sarbatori intrarea pe piata pariurilor sportive, Winamax ofera, prin urmare, o oferta de bun venit pentru noii membri printr-un bonus trimis doar noilor jucatori francezi inregistrati. Prin urmare, veti vedea primul dvs. pariu pierdut rambursat cu o limita de 100 € datorita acestui bonus exclusiv. O promotie care ramâne un adevarat avantaj pentru a incepe in lumea pariurilor sau pentru a te antrena pentru a descoperi site-ul in timp ce pariuri fara risc printr-o oferta de rambursare de 100%.

Ne gasim aici cu un principiu de bonus destul de clasic si adesea oferit de concurenta. Este o ocazie extraordinara de neratat pentru a incerca, de exemplu, site-ul de jocuri sau doar pentru a incerca mâna in lumea pariurilor online. Winamax este o casa de pariuri generoasa si stie sa o demonstreze in felul sau cu acest bonus de bun venit mult mai avantajos decât ceea ce putem vedea peste tot in competitie, mai ales prin regulile sale destul de flexibile si conditiile sale mult mai usoare. prima.

Mai presus de toate, trebuie sa faceti o prima depunere pe Winamax si apoi sa faceti un prim pariu in acest proces. Daca pariul dvs. pierde, de fapt nu pierdeti banii pariati, deoarece vi se va rambursa pâna la 100 €. Aceasta se numeste bonus de 100% inapoi. Pariati 50 € si pierdeti … Winamax va va rambursa pentru 50 €, in timp ce daca pariati 120 € si pierdeti … Winamax va va rambursa 100 €. Simplu, clar, clar si precis. Fara ambiguitate si fara confuzie, acesta este un bonus foarte bun si rambursat intr-adevar 100% la un prim pariu pierdut.

Winamax_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri