World Sports Betting

Infiintata in 2002, World Sports Betting au fost o forta majora pe scena pariurilor sportive din Africa de Sud de aproape 20 de ani. Dupa ce a inceput in magazinele de pariuri din jurul Gauteng, World Sports Betting si-a crescut prezenta online extrem de mult, continuand sa inoveze si sa se adapteze la cerintele publicului de pariuri din Africa de Sud. Astazi, World Sports Betting este un nume popular in pariurile sportive si are parteneriate de marca cu tinute precum Cape Cobras si Emirates Lions pentru a numi doar cateva.

Chiar de la inceput, World Sports Betting a muncit din greu pentru a-si castiga reputatia de People’s Bookie, angajandu-se cu pariorii si sponsorizand Superbru si alte competitii sportive. Cu ajutorul fanilor lor fideli, World Sports Betting a devenit una dintre primele case de pariuri online din Africa de Sud si este o arma in armeria fiecarui parior sportiv serios. Cu peste 8 000 de evenimente zilnice de pariere pre-meci si 5 000 de piete in joc, World Sports Betting este un operator de top din industrie, licentiat si reglementat atat de consiliile de jocuri de noroc Gauteng, cat si de cele nationale.

Worldsportsbetting

Oferta de bun venit pentru depunere bonus

World Sports Betting ofera cel mai mare bonus de bun venit legat pentru noii clienti din Africa de Sud – o depunere de 100% pana la 10 000 RL. Clientii care efectueaza prima depunere primesc un voucher de pariere de aceeasi valoare pana la 10 000 RL. Va trebui sa pariati suma bonusului de cel putin 5 ori inainte de a putea retrage bani din contul dvs. Pentru a obtine bonusul, efectuati prima depunere si apoi trimiteti un e-mail la promotions@World Sports Betting.co.za (Subiect: 100% Oferta bonus) inainte de a plasa pariuri si acestea va vor credita cu un voucher de pariere de valoare egala.

Mobil

Este posibil ca site-ul mobil World Sports Betting sa nu fie cel mai bun aspect pe care l-am intalnit vreodata (la fel ca site-ul pentru desktop), dar este foarte functional si usor de utilizat. Nu este nimic stralucitor in ceea ce priveste aspectul sau, dar designul sau rudimentar inseamna ca se incarca rapid si, de asemenea, este economic pe date. Navigarea in jurul site-ului mobil World Sports Betting este destul de simpla. Puteti localiza toate sporturile, loteriile, evenimentele si pietele de pariuri disponibile in cadrul meniurilor derulante – si puteti trece de la unul la altul cu usurinta.

Cu un astfel de site mobil usor de utilizat, nu ne putem invinui de alegerea World Sports Betting de a adopta o platforma mobila bazata pe web, mai degraba decat o aplicatie de pariuri mobile pentru clientii sai. Site-ul mobil este o placere de utilizat pe smartphone-ul sau tableta dvs., permitandu-va confortul de a paria din mers fara a utiliza o aplicatie.

Pietele de pariuri

World Sports Betting prezinta o oferta sportiva peste medie in ceea ce priveste pietele sale de pariuri. Acestea includ elemente de baza din Africa de Sud, cum ar fi fotbalul, rugbyul si cricketul, precum si sporturile americane, cum ar fi baschetul, baseballul si NFL. Sporturile pe care sa pariati pe care nu le veti gasi in multe locuri includ surfing, schi alpin, fond si biatlon. World Sports Betting ofera, de asemenea, pariuri totale, cum ar fi biliardele Soccer 4 si Soccer 6.

World_sports_betting_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri