Wplay.co

Wplay.co este primul site de cazinouri online si pariuri sportive din Columbia. Din 2017 si datorita muncii comune cu Coljuegos, ca entitate de reglementare, a fost participant si fondator al reglementarii pietei de pariuri legale din Columbia.

In prezent, este lider in toate procesele de pariuri, care includ intregul scenariu tehnologic si comercial, necesar pentru a oferi columbienilor entuziasmul de a juca si a castiga ca o propunere de valoare.

In plus, este un sponsor puternic al sportului prin cele mai importante cluburi profesionale de fotbal din tara si Comitetul Olimpic Colombian. Aceste sinergii au permis marcii sa creasca in principalele regiuni ale teritoriului national. La randul sau, are aproximativ 200 de angajati directi, iar sediul central se afla in orasul Medellín, Columbia.

In 2019, Wplay a ales Playtech ca partener strategic de tehnologie pentru a-si livra platforma omnicanala si serviciile de marketing in cadrul operatiunilor de retail si online ale marcii de top. Solutia de gestionare a informatiilor (IMS), lidera in industrie, a Playtech va furniza o platforma omnicanala bazata pe date pentru Wplay in toate produsele de pariuri si jocuri.

Wplay.co a fost binevenit cu caldura in randul publicului columbian si un motiv important pentru acest succes este ca platforma noastra este 100% receptiva la nevoile pietei columbiene si le permite jucatorilor sa se bucure de o experienta diferita, usoara si accesibila cu un produs vast portofoliu si o retea larga pentru a obtine credite si a lua parte.

wplay

Credem ca una dintre cele mai mari oportunitati ale noastre se bazeaza pe faptul ca, dupa ce am fost primii licentiati, avem increderea utilizatorilor, a institutiilor columbiene, a guvernului si a organismelor bancare si sportive. De asemenea, continuam sa crestem exponential si principala noastra provocare este sa ramanem lideri pe aceasta piata. Astfel, jucatorii sunt prioritatea pentru Wplay.co si ii mentinem interesati de platforma prin dezvoltarea de jocuri promotionale inovatoare care, la randul lor, le permit sa isi extinda experientele castigatoare.

Centrele de experienta Wplay.co permit jucatorilor sa se bucure de toate facilitatile platformei, dar intr-un mod mai personal. Stim ca traim in era virtuala, unde oamenii vor sa functioneze din unitatile lor mobile.

Cu toate acestea, exista un procent din populatie care inca cauta o interactiune mai personalizata – astfel WPlay.co a dezvoltat o retea de POS unde utilizatorii se pot inregistra, completa, juca si obtine statisticile lor. In plus, pot gasi personal gata sa clarifice orice problema ar putea avea. In acest moment, consolidam retelele cu 40.000 de puncte de joc suplimentare si la fata locului, cu o proiectie de 4.000 in al doilea an de functionare.

Wplay_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri