Xpressbet

Xpressbet este o platforma de pariuri legala, orientata catre SUA, operata de Grupul Stronach. Grupul Stronach este unul dintre principalii crescatori de cai si proprietari de piste de curse din Statele Unite. Unele dintre cele mai faimoase piste operate de Stronach includ Santa Anita, Gulfstream Park si Pimlico.

Xpressbet este, de asemenea, partenerul oficial al Preakness Stakes si al Cupei Mondiale Pegasus.

Bonus de bun venit

Noii clienti Xpressbet au trei optiuni bonus de bun venit dintre care sa aleaga.

  • Bonus de 500 $: Castiga 10 $ pentru fiecare 100 $ pe care ai pariat pana la 500 $ in numerar bonus. Acest bonus este echivalent cu o tranzactie de rambursare de 10% si necesita sa pariati 5.000 USD pentru a obtine valoarea completa.
  • Bonus de 100 $: Castigati 100 $ in numerar bonus odata ce pariati 500 $. Acest bonus trebuie eliminat in termen de 90 de zile si este echivalent cu o tranzactie de rambursare de 20%.
  • Bonus de 20 $: Castigati 20 $ in numerar bonus dupa ce pariati 20 $. Acest bonus trebuie eliminat in termen de 30 de zile si este echivalent cu o tranzactie de rambursare de 100%.

Daca doriti sa alegeti valoarea maxima, va recomandam sa alegeti bonusul care se potriveste cu modelele dvs. de pariere si cu angajamentul financiar pe care sunteti dispus sa il faceti. De exemplu, daca intentionati sa plasati un singur pariu de 20 USD in primele 90 de zile pe site, alegerea bonusului de 20 USD este destul de neinteleasa, deoarece Xpressbet va va dubla in mod esential depozitul imediat ce va mutati. Cu toate acestea, daca alegeti aceasta optiune, nu veti primi nicio rambursare pentru viitoarele pariuri.

Astfel, daca intentionati sa pariati cel putin 500 USD in primele 90 de zile, bonusul de 100 USD va fi intotdeauna cea mai buna optiune. Acest lucru se datoreaza faptului ca 20% din 500 USD (100 USD) valoreaza mai mult de 100% din 20 USD (20 USD) si 0% din 480 USD (20 USD). Aceasta linie de rationament poate fi de asemenea aplicata pentru a determina daca ar trebui sa alegeti bonusul de 500 $ sau bonusul de 100 $.

Evident, daca ramaneti la angajamentul de 500 USD, bonusul de 500 USD va va oferi mai multa valoare. Cu toate acestea, odata ce mana dvs. ajunge la 1.000 USD, ambele oferte devin egale, deoarece 10% din 1.000 USD este egal cu 20% din 500 USD. In consecinta, daca sunteti dispus sa pariati cel putin 1.100 USD pe intreaga cariera de pariuri Xpressbet, bonusul de 500 USD va va oferi mai mult bani.

Legalitate si restrictii de stat

Xpressbet este disponibil fara restrictii in Alabama, Arkansas, California, Connecticut, Delaware, Florida, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Montana, New Hampshire, North Dakota, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Dakota , Tennessee, Vermont, Virginia, Washington, Wisconsin si Wyoming. Locuitorii din Colorado, Illinois, Iowa, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Nebraska, New Mexico, New York, Oklahoma, Pennsylvania si West Virginia pot participa la pariuri cu anumite restrictii. Locuitorilor din Arizona li se interzice jocurile de noroc online, dar li se permite sa plaseze pariuri Xpressbet prin telefon. In Canada, Xpressbet are permisiunea de a opera exclusiv in Alberta cu o acoperire limitata a pistelor. Pentru o lista completa a limitarilor specifice statului, va rugam sa vizitati site-ul web Xpressbet.

Varsta minima pentru a va inscrie la un cont Xpressbet este de 18 ani in majoritatea statelor, desi locuitorii din Alabama, Arizona, Indiana, Iowa, Kansas, New Hampshire, Dakota de Nord si Washington trebuie sa aiba cel putin 21. Xpressbet va va cere Numarul de securitate sociala si cateva informatii personale de baza pentru a va confirma starea de resedinta si varsta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri