Yajuego

Casa de pariuri Yajuego (cunoscuta anterior ca Betjuego Casino) poate fi un site cu o selectie limitata, dar destul de decenta de jocuri. Site-ul a fost lansat in 2019 si functioneaza sub o licenta emisa de Columbia. Detinut de compania Games and Betting SAS, acest cazinou online reprezinta o optiune sigura si controlata pentru jucatorii columbieni care doresc sa-si faca norocul pe web.

Casa de pariuri Yajuego este destul de simpla, fara nicio optiune avansata de navigare. Cu toate acestea, acest lucru nu afecteaza negativ experienta de joc, deoarece numarul de jocuri nu este atat de mare, astfel incat jucatorii pot gasi destul de usor ceea ce cauta. Mai important, site-ul este complet optimizat pentru utilizare pe multe tipuri diferite de dispozitive mobile si desktop.

Yajuego

Cote la pariuri sportive

Utilizatorii pot paria pe o serie de evenimente sportive disponibile pe site-ul Yajuego. Printre sporturile acoperite se numara: NFL, Aussie Sports, MLB, NBA, Fotbal, Box, Cricket, Darts, Esports, Floorball, Formula 1, Futsal, Handbal, Hochei, MMA, Rugby, Tenis, Volei, Waterpolo. Cotele la pariuri sportive la Yajuego sunt competitive in general. Marja de pariuri pe fotbal este de 5,2%, marja de pariuri pe tenis este de 7,5%, iar marja de pariuri pe hochei este de 7,6%, la baschet cu 5,6% atunci. Marja generala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere sunt calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Va rugam sa retineti ca marjele sunt, de asemenea, diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariuri

YaJuego are o oferta superba de sporturi, care sunt in mare parte favoritele columbienilor. Imediat sunt disponibile 20 de discipline sportive pe platforma.

YaJuego se caracterizeaza prin faptul ca are o profunzime sau un domeniu de aplicare excelent pentru pariuri sportive. In majoritatea sporturilor, sunt turnee din peste 50 de tari, din cele mai multe ligi din Columbia, mai multe in America si o mare parte a Europei.

De fapt, cotele lor nu sunt doar printre cele mai competitive din Columbia, ci si in strainatate. Fara indoiala, YaJuego poate fi o alternativa excelenta la sporturile din spate.

Metode de plata si retragere

In ceea ce priveste optiunile bancare, Yajuego ofera o gama destul de buna. Visa si MasterCard sunt disponibile pe site, in timp ce optiuni precum Dimonex, PSE, PayU, Redservi si multe altele sunt toate oferite. Aceasta gama de metode de plata implica faptul ca putini oameni raman fara o optiune de plata disponibila.

In timp ce retragerile se fac cu: transferuri bancare, Redy, Maxigiros, Moviired, Compraventas Standard, Rappi, Efecty, La Rebaja, BeMovil si Direct Points.

Serviciu clienti

Sectiunea de servicii pentru clienti este extrem de usor de cautat in partea de jos a paginii de pornire, sub linkul „contactati-ne”. Exista o adresa de e-mail pentru a contacta personalul de pe site, in timp ce veti face clic si pe butonul „chat” care apare in partea dreapta a site-ului. Desi acestea nu sunt la fel de multe oferte ca alte site-uri care ofera si numere de telefon, este putin probabil sa asteptati mult timp pentru un raspuns la intrebarea dvs.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri