Zamba

Numit dupa o forma de dans popular argentinian traditional, Zamba este unul dintre cele mai ambitioase proiecte pe care scena de pariuri sportive columbiene le-a vazut in ultimii ani. Brandul este condus de E Total Gaming, o companie nascuta dintr-o fuziune intre Vicca Group si Gaming1, un operator belgian cu o vasta experienta in toate lucrurile iGaming.

Chiar daca cucerirea lor nu a fost nici pe departe impresionanta, Zamba are inca multe lucruri de care sa poata avea grija inainte sa le putem incorona ca urmatorul lucru important in jocurile columbiene. Din fericire pentru toata lumea, aceste defecte nu sunt de nerezolvat, asa ca exista o speranta larga de imbunatatire.

Zamba foloseste foarte bine aspectul clasic negru-alb-rosu. De fapt, aceasta este probabil cea mai frumoasa manifestare a acestei trifecte pe care am vazut-o in ultima vreme. Negrul este predominant in ceea ce priveste culorile de fundal, in timp ce tonurile de gri adauga o varietate foarte mare. In ceea ce priveste nuantele rosii, acestea sunt rezervate icoanelor si brandului subtil Zamba. Site-ul in ansamblu functioneaza perfect, fara erori aparente cauzate de prea mult continut multimedia.

Zamba

Am fost dezamagiti de faptul ca nu exista aplicatii dedicate nici pentru Android, nici pentru iOS. Intr-o perioada in care jucatorii prefera sa plaseze pariuri in miscare, acest lucru poate fi vazut ca un flux mare. Observati cum am folosit „poate” in loc de „este”? Ei bine, asta se datoreaza in principal faptului ca am fost atât de uimiti de versiunea browserului mobil. Este extrem de optimizat pentru toate versiunile sistemului de operare Android, deci nu va trebui sa va faceti griji cu privire la problemele de performanta daca aveti un smartphone mai vechi.

Acum, accesati optiunile de plata. Suspectilor obisnuiti, VISA si MasterCard, li se alatura American Express, Master, Diners si Codensa, lucru extrem de neobisnuit pentru casele de pariuri din America de Sud. Cu toate acestea, exista o multime de a alege, deoarece Bancolombia, Banco de Bogotá si Efecty sunt, de asemenea, in amestec. Timpii de procesare nu sunt niciodata mai mari de 24 de ore, ceea ce pune Zamba intr-o companie destul de exclusiva.

Poate ca cea mai mare decadere dintre toate este asistenta pentru clienti lipsita de lumina. Puteti ajunge la agenti numai prin formular de contact sau e-mail, ceea ce ar fi dezamagitor si in 2010. Lipsa de asistenta prin telefon si chat live sunt gauri evidente in portofoliul altfel stelar al lui Zamba. Indiferent, le-am testat echipa de asistenta cu tot felul de intrebari si au oferit de fiecare data raspunsuri satisfacatoare.

Zamba ofera o coruptie de pariuri speciale pentru aproape fiecare eveniment, dar fotbalul ia tortul drept cel mai bine reprezentat sport de pe site. Exista, de asemenea, o multime de tutoriale si sfaturi despre cum sa pariati, inclusiv recomandari zilnice pentru crearea unui bilet de pariuri. Ne place faptul ca puteti opta pentru o incasare partiala daca credeti ca va câstiga unul dintre pariurile dvs.

Zamba_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri