ZanziBet

Operat de iTains N.V., ZanziBet opereaza cu o licenta eGaming de la Curacao, unde se afla compania de pariuri. Site-ul de jocuri se adreseaza jucatorilor din intreaga lume, de aceea este disponibil in mai multe limbi, inclusiv engleza, turca, persana, greaca, spaniola, portugheza, italiana si franceza.

Retineti, insa, ca portalul nu accepta jucatori din Statele Unite ale Americii si celelalte teritorii ale sale, Olanda si Franta. De asemenea, asistenta pentru clienti este disponibila numai in limba engleza, dar 24/7.

ZanziBet este cunoscut mai mult pentru a fi o carte de sport decât un cazinou, motiv pentru care accentul principal al acestei recenzii va fi partea de pariuri sportive a marcii. Pe scurt, cartea este plina de diverse sporturi si meciuri pe care sa pariati, inclusiv fotbal, tenis si baschet. Exista chiar si pariuri live, desi nu exista streaming in timp real al meciurilor. De asemenea, sunt oferite promotii.

ZanziBet

Promotii pentru jucatori

La fel ca alte carti de sport online, ZanziBet gazduieste bonusuri pentru jucatori de pariuri. Aici puteti revendica urmatoarele avantaje regulate oferite de portalul de pariuri:

  • Bonus de bun venit 100% – Depuneti cel putin 10 USD si puteti obtine un bonus de 100% pâna la 250 USD. Aceasta promotie vine cu o cerinta de pariere a cartii de sport de 10x rasturnare.
  • Bonus de depozit de 20% – In depunerile urmatoare dupa primul dvs. depozit, sunteti eligibil pentru bonusul de depozit de 20%. Tot ce trebuie sa faceti este sa va reincarcati contul folosind Skrill, ecoPayz, Astropay, Neteller, VISA, MasterCard, Paysafe sau Trustly.
  • 20% Lossback saptamânal – Parierii sportivi cu un sold mai mic de 1 USD pe ZanziBet sunt tratati cu o pierdere de 20% in fiecare saptamâna.

Alte oferte pot fi sezoniere. Puteti accesa din când in când pagina de Facebook sau profilul Twitter al ZanziBet pentru a vedea daca au bonusuri noi pentru jucatori.

Pietele de pariuri

Sectiunea de pariuri sportive a ZanziBet este destul de impresionanta, deoarece detine mii de meciuri pe care puteti paria. Puteti paria pe viitoarele competitii sportive si puteti paria pe jocuri care se desfasoara live. Sunt enumerate toate sporturile majore, printre care fotbalul, tenisul, baschetul, voleiul si fotbalul american.

La bord sunt si sporturile. Puteti plasa pariurile pe turnee live si viitoare in Blizzard, Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, StarCraft si Ubisoft.

Cotele date pentru meciuri sunt competitive. Puteti alege sa setati formatul cotei la zecimal, fractional sau american. In timp ce asteptati rezultatele pariurilor dvs. sportive, puteti juca câteva runde de sloturi, jocuri de carti sau jocuri de masa in sectiunea cazinou a ZanziBet. Acolo, veti gasi si jocuri de dealeri live pentru o experienta mai reala de cazino.

Ar trebui sa pariati pe ZanziBet?

In primul rând, ZanziBet pare sa fie o noua adaugire pe lista site-urilor de pariuri online. Nu ofera informatii despre momentul in care a fost infiintat, dar prezenta sa la nivel scazut online indica tineretea sa in industrie. Este de remarcat, de asemenea, sa subliniem ca, inca din aceasta scriere, nu s-au gasit (inca) plângeri majore cu privire la cazinou si carte de sport.

Totusi, este recomandabil ca jucatorii sa incerce ZanziBet la inceput numai cu o suma minima de bani pentru un risc mai mic. Pe de alta parte, bonusurile sunt disponibile pentru a beneficia. In plus, aveti la dispozitie un serviciu de asistenta pentru clienti 24/7. Cel mai important, cartea este atât de larga incât nu vei ramâne niciodata fara meciuri pentru a paria in orice moment al zilei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri