ZEbet

Zebet este o filiala a Zeturf, o casa de pariuri care se concentreaza in principal pe pariurile pentru curse de cai. De la Cupa Mondiala din 2014, au decis sa se extinda in lumea pariurilor sportive. Aceasta casa de pariuri ar putea fi un plus util pentru portofoliul dvs. pe termen lung – mai ales daca sunteti un fan al pariurilor pe termen lung. Cu toate acestea, exista cateva lucruri care pot fi imbunatatite. De exemplu, cotele de pariu live sunt sub par, iar bonusul de bun venit nu este suficient de interesant.

Variatii de pariuri

Toate cele mai mari sporturi sunt amplu reprezentate la Zebet. Fotbalul este cel care atrage atentia pe site si este afisat in mod vizibil. De la a doua divizie din Armenia pana la competitia de fotbal thailandez, exista o multime de optiuni cu Zebet. Cu competitiile mai mici, gama de piete oferite nu este prea mare.

Un extra frumos cu aceasta casa de pariuri este posibilitatea de a face pariuri interesante pe tot parcursul sezonului dupa ce competitia a inceput deja. Daca credeti ca FC Barcelona, ​​dupa ce a rupt banca pentru un jucator de top, va castiga acum dubla? Care club londonez va termina cel mai inalt din Premier League? Cine va castiga cizma de aur din Serie A in Italia? Toate aceste pariuri va fac mai distractiv sa urmariti fotbalul pe tot parcursul sezonului un pic mai indeaproape.

Preferati sa faceti un pariu mai „exotic”? De-a lungul anilor, Zebet a extins destul de mult gama de sporturi pe care le ofera. Cu aceasta casa de pariuri, puteti face pariuri pe navigatie, golf sau chiar un joc de pétanque. Cu 24 de sporturi diferite, exista ceva pentru toata lumea.

ZEbet

Cote

Ofertele dinaintea meciului sunt, in general, similare cu alte case de pariuri. In mod ciudat, acest lucru nu este cazul pentru pariurile live – aceste cote sunt de obicei mai mici decat alte case de pariuri cunoscute.

Serviciu clienti

Puteti contacta biroul de asistenta pentru clienti printr-un formular de contact. In timp ce intrebarea dvs. va primi un raspuns intr-un timp rezonabil, majoritatea pariorilor asteapta un raspuns imediat la intrebarile lor. Majoritatea caselor de pariuri rezolva aceasta problema configurand un chat live – dar acest lucru lipseste in prezent la Zebet. Au un fel de „comunitate deschisa” in care puteti pune intrebari, dar dezavantajul este ca reclamatia dvs. este postata public. Totusi, puteti contacta biroul lor de asistenta pentru clienti, insa, prin telefon.

Pariuri live

Cantitatea de pariuri live oferite este foarte extinsa. Nu lipsesc meciurile si competitiile pe care sa pariati in direct, in special pentru fotbal si tenis. Un punct negativ este ca lipseste o imagine de ansamblu utila a pariurilor live, deoarece acum trebuie sa cautati prea mult timp pentru a gasi meciul pe care il cautati.

Bonusuri si promotii

Bonusul de bun venit Zebet este, probabil, unul dintre cele mai complicate de pe piata pariurilor sportive. Trebuie sa parcurgeti o serie de pasi pentru a obtine bonusul complet. Puteti „castiga” pana la 120 EUR in pariuri gratuite, dar exista o captura – pariurile gratuite sunt platite pe baza pariurilor pierdute.

In plus, la fel ca tot mai multe case de pariuri in aceste zile, Zebet ofera un program de loialitate. Pentru fiecare pariu pe care il plasati, primiti asa-numitele „Zepoints”. Aceste puncte pot fi schimbate cu bani bonus, care pot fi folositi pentru a plasa pariuri noi.

Zebet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri