Zenit Bet

Casa de pariuri lucreaza pe piata de peste 20 de ani si in acest timp a reusit sa castige increderea unui public larg. A existat oficial din 1998, dar in Rusia a inceput sa functioneze abia la 8 octombrie 2010, dupa ce a primit o licenta valabila. Ea a inceput o activitate deplina ca casa de pariuri online in 2017, prin lansarea unui site oficial. Proprietarul biroului este compania Invest Garant. Biroul de pariuri este conectat la centrul de contabilitate pentru traduceri de tarife interactive, ceea ce confirma legalitatea acestuia si creste increderea utilizatorilor.

Bonusuri si promotii

Pe site-ul biroului de pariuri Zenit exista o promotie pentru jucatorii noi. Trebuie sa va inregistrati si sa va completati contul de joc in termen de 2 saptamani, facand un depozit de cel putin 500 de ruble. Apoi, trebuie sa plasati pariuri, dupa care puteti obtine un pariu gratuit in valoare de cel mult 3 ruble.

Casa de pariuri nu ofera bonusuri permanente jucatorilor noi, cel mai adesea acestia pot fi obtinuti folosind un cod promotional special, dar suma nu va depasi 5 ruble. Codurile pot fi emise la discretia reprezentantilor BC, plasate pe bannere publicitare sau alte site-uri, precum si pentru sondaje completate pe tema tarifelor. De obicei, acestea au o data de expirare specifica si nu pot fi refolosite. Programul bonus Zenith nu prevede promotii regulate si pe termen lung.

Zenit Bet

Linii, cote si tipuri de pariuri

In BC Zenit coeficientii sunt mai mari in comparatie cu alte companii, ceea ce este unul dintre principalele sale avantaje: chiar si un incepator va intelege cum sa parieze. De asemenea, este furnizata o lista detaliata si larga, de care nu se pot lauda toate casele de pariuri. In fiecare zi, exista cel putin 1 tipuri diferite de pariuri disponibile pe site pentru o varietate de sporturi. Esports este, de asemenea, disponibil – in fiecare zi, cel putin 000 de evenimente sunt acoperite pe site-ul oficial, inclusiv cele mai populare jocuri CS GO si Dota 50.

Tipurile de tarife nu difera de cele oferite de alte companii, dar exista inca unele inovatii. De exemplu, utilizatorul poate paria pe faptul ca inlocuitorul va inscrie un gol, pe totalurile anumitor jucatori (calculati individual) si pe unele rezultate care sunt evaluate la fiecare 15 minute de meci. Marja medie a lui Zenith este de 5%, depinde de evenimentul selectat si de sport. Exista, de asemenea, mai multe sporturi marginale, deoarece indicatorul poate ajunge pana la 11%.

Pentru a trece verificarea, trebuie sa contactati personal magazinele Contact sau Euroset sau sa veniti la o sucursala bancara Qiwi. Un client nou va avea nevoie de pasaport. De asemenea, trebuie sa aveti un telefon mobil cu dvs., la numarul caruia v-ati inregistrat contul de joc.

Zenitbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri