ZigZag Sport

ZigZagSport este un loc de top pentru fanii pasionati de sport. Veti gasi o casa de pariuri disponibila si care ruleaza pe mai multe platforme, inclusiv Windows, Mac, Android, iOS si Linux. Site-ul are destul de multe sigilii de aprobari care atesta reputatia sa impecabila. Spre deosebire de majoritatea caselor de pariuri care par usor invechite, ZigZag are o interfata frumoasa.

Aspectul nu este, totusi, la fel de important, deoarece compania de pariuri se asigura ca toata lumea are o varietate de optiuni de plata de utilizat si acces la toate pietele sportive viabile in prezent. Cu suficiente oferte promotionale si o interfata de utilizator disponibila in opt limbi, ZigZagSport se simte familiar si intuitiv.

Detinuta de JocSystems N.V., aceasta casa de pariuri va oferi unele dintre cele mai bune oportunitati de a face un flutter. Aflati mai multe in recenzia dedicata de mai jos.

ZigZag Sport

ZigZag Bonus si promotii: 10 EUR pariu fara risc + 100% prima depunere

Pentru a incepe bine, ZigZagSport ofera un pariu fara risc de 10 EUR. In acest fel, ai deja bani sa tachinezi câteva pariuri si sa vezi daca vor iesi bine. Desigur, in situatii ca acestea, trebuie sa te bazezi pe propria intelegere a sportului.

Vestea buna este ca ZigZag are mai multe de oferit. Jucatorii vor beneficia, de asemenea, de un bonus de 100% la prima depunere pâna la 50 EUR, ceea ce este corect. Pentru a sterge conditiile de pariere, tot ce trebuie sa faceti este sa pariati suma depusa o data si suma bonusului de 8x.

Veti avea la dispozitie 14 zile pentru a elimina bonusul si pentru a colecta eventualele câstiguri ale acestuia. Pentru ca pariurile dvs. sa se califice, retineti ca trebuie sa pariati la cote minime de 2,00. Bonusul de depunere este valabil doar daca depuneti cel putin 10 EUR.

ZigZagSport Mobile va va permite sa pariati din mers

ZigZagSport este o solutie rapida si intuitiva pentru toata lumea. Pariorilor le place sa aiba acces la cote si linii in timp real si nu exista o modalitate mai buna decât sa va asigurati ca ii câstigati pe oameni decât sa le oferiti o experienta mobila complet compatibila.

Drept urmare, ZigZagSport face ca toata lumea sa parieze, sa caute cote, sa depuna si sa se retraga de pe tablete sau smartphone-uri. De fapt, nu ar trebui sa aveti probleme la accesarea casei de pariuri de la distanta, indiferent de sistemul de operare pe care il foloseste dispozitivul dvs.

Pe ce sa pariezi la ZigZagSport?

ZigZagSport acopera intreaga gama de optiuni sportive. Cu alte cuvinte, va veti putea bucura de fotbal – atât european, cât si american – baschet, tenis, hochei pe gheata, atletism si alte piete noi, cum ar fi sporturile.

Casa de pariuri nu are un numar fix de pariuri sau piete pe care le acopera. De fapt, puteti alege din mii de piete viabile si cel putin o suta in fiecare director.

Desigur, extrasezonul este de obicei mai putin ocupat, dar din moment ce ZigZag are mâinile sale in atât de multe ligi si competitii diferite, este usor de imaginat ca exista intotdeauna ceva pe care merita sa pariezi.

Pentru a face navigarea si mai simpla, casa de pariuri va permite sa sortati rapid diferite tari pentru fiecare sport. Odata ce alegeti tara, se va deschide o subcategorie, care afiseaza toate ligile.

De obicei, veti putea identifica ce sporturi sunt in sezonul lor regulat dupa numarul de piete deschise. Desigur, propriul tau interes pentru fiecare sport iti va oferi un avantaj mai bun, asa ca s-ar putea sa vrei sa ramâi cu acele sporturi pe care le intelegi suficient de bine.

La fel de important, puteti paria pe baza mai multor tipuri de cote, inclusiv Decimala, Americana si Fractionala. Fiecare dintre aceste tipuri de cote ofera de fapt aceeasi probabilitate, dar in functie de locul in care va aflati, veti putea jongla liber printre ele.

Majoritatea oamenilor ramân doar cu zecimale, de ex. 1.80, 2.00 si asa mai departe, deoarece face mult mai usor de citit. In acest fel, pentru fiecare 1,00 EUR pe care il pariezi, ai sansa de a câstiga 2,00 EUR in cazul in care pariul tau se dovedeste a fi corect.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri