Zodiacbet

De la infiintarea in 2020, ZodiacBet are un pachet mare de produse, inclusiv jocuri de cazino poker, pariuri sportive si dealer live. In prezent, utilizatorii pot incerca o colectie uriasa de 36 de studiouri software cu o suma totala de peste 2.830 de jocuri. In functie de tara in care locuiti, numarul exact de jocuri poate varia. Pentru a asigura un standard ridicat de securitate, ZodiacBet este licentiat de Curacao eGaming. Pe langa limba engleza, cazinoul ofera inca 5 optiuni de limba.

Plata in ZodiacBet este posibila utilizand 11 optiuni de plata. Portofele electronice cunoscute precum QIWI si WebMoney, precum si carduri de credit precum Visa si MasterCard sunt disponibile ambele in sectiunea de casierie a cazinoului. In plus, tranzactiile pot fi initiate prin intermediul cardurilor preplatite, de exemplu Paysafecard, precum si prin metode de transfer bancar precum Trustly sau Rapid Transfer. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca, in functie de resedinta dvs., ar putea exista diferite optiuni de plata la dispozitia dumneavoastra. Nota: ar putea exista limite de depunere pentru fiecare metoda de plata data. Zona de casierie ar trebui sa ofere informatii suplimentare despre limitele depozitului ZodiacBet.

Bonusul ZodiacBet

Clientii noi au sansa de a primi oferta de inscriere ZodiacBet. Prima dvs. depunere va fi echivalata cu pana la 125 EUR, solicitand bonusul de 125%. Sunt necesare sume de 20 EUR si mai mult. Puteti utiliza optiuni de plata precum MasterCard, Paysafecard sau QIWI pentru depunerea dvs. Daca intentionati sa profitati la maximum de bonus, depuneti 100 EUR si apoi jucati cu 225 EUR.

zodiacbet

Primesti fondurile bonus in mod automat in termen scurt de la plata. Daca decideti sa nu utilizati bonusul, aveti optiunea de a-l respinge ulterior. Refuzarea bonusului nu este permisa dupa ce l-ati deblocat. Plasarea pariurilor cu fondurile bonus este permisa atunci cand ati utilizat fondurile in numerar. Jocurile dezvoltate de Play’n GO, Elk Studios si Habanero, pentru a mentiona doar cativa furnizori de software din oferta actuala, pot fi incercate cu bani bonus. La ZodiacBet, nu aveti voie sa activati simultan mai multe oferte de depunere.

Depunerea si bonusul trebuie pariate de 40 de ori in termen de 21 de zile pentru a va plati castigurile. Bonusul dvs. va expira atunci cand solicitati o retragere inainte de indeplinirea conditiilor. Daca nu puteti indeplini cerintele la timp, bonusul si castigurile dvs. vor deveni invalide. Desigur, acest lucru nu va va compromite banii depusi.

In general, jucatorii experimentati si noii veniti pot experimenta un cazinou variat cand se alatura ZodiacBet Oferind 36 de furnizori de jocuri diferite, colectia de jocuri de cazino poate fi descrisa ca fiind variata. In plus, fiecare jucator ar trebui sa gaseasca o optiune de plata care sa se potriveasca nevoilor sale, deoarece sunt oferite o multime de optiuni de depunere si retragere. In plus, jucatorii pot fi capabili sa obtina promotii pline de satisfactie. Asadar, incepeti acum la ZodiacBet pentru a va convinge!

Zodiacbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri