Menu

Recuperare cont casa pariurilor

recuperare cont casa pariurilor

Cand vorbim despre probleme cu conturile, exista de obicei doua intrebari care domina peste toate celelalte:

  • Cum imi recuperez contul?
  • Cum imi redeschid contul?

Acest articol va incerca sa raspunda la aceste intrebari, oferind instructiuni despre ce trebuie sa faceti in cazul in care ati uitat detaliile de conectare sau daca contul dvs. este blocat.

Cum sa recuperezi un cont

Daca ati pierdut detaliile contului, puteti incerca sa va recuperati contul folosind serviciile automate de la casapariurilor. Procesul de recuperare a contului este aproape identic pe toate platformele, fie ca este Android, iOS, mobil sau desktop: accesati sectiunea de conectare, apasati pe „Ati uitat parola?” optiunea, apoi fie introduceti adresa de e-mail pentru a primi scrisoarea cu instructiuni, fie introduceti numarul de telefon.

Aplicatia Android este o mica exceptie de la aceasta regula, deoarece nu va permite sa schimbati parola prin e-mail, limitandu-va la singura optiune ramasa de restaurare prin numarul de telefon. Acest lucru este deosebit de important, deoarece procesul initial de inregistrare a inregistrarii nu necesita sa furnizati un numar de telefon si, fara acesta, va puteti gasi intr-o situatie in care nu veti fi disponibil pentru a va debloca contul prin intermediul aplicatiei Android.

Cum se redeschide un cont

Dupa cum am scris in articolul nostru despre inchiderea contului, exista doua tipuri de blocari de cont la casapariurilor: o blocare permanenta manuala si o blocare automata soft. Daca contul dvs. a fost blocat permanent de serviciile de asistenta de la casapariurilor, acesta nu poate fi reactivat (desi va aplaudam tenacitatea pentru ca – in afara de incalcarea regulilor – trebuie CHIAR sa incercati sa va blocati contul). Daca contul dvs. a fost blocat automat, ceea ce se intampla dupa trei luni de inactivitate, atunci il puteti debloca contactand asistenta pentru clienti prin chat live sau e-mail pentru a le furniza numarul dvs. de identificare. Daca totul decurge bine, in scurt timp iti vei avea contul inapoi.

Membrii noi si vechii casapariurilor pot uneori sa uite parola contului lor casapariurilor sau probabil sa foloseasca parola gresita pentru a-si accesa contul si pentru a-si face contul sa continue sa spuna o parola sau un nume de utilizator invalid sau prost, ceea ce va poate intarzia activitatile casapariurilor. Acest lucru se poate datora dvs. ati uitat parola contului casapariurilor sau poate de la functionarea defectuoasa a site-ului casapariurilor, dar, indiferent de caz, nu trebuie sa va faceti atat de mult griji pentru ca va puteti recupera cu usurinta parola imediat. Deci, daca va aflati in aceasta situatie, este simplu lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a-l recupera, indiferent daca nu-ti amintesti sau l-ai uitat complet.

Pasul 1: vizitati casapariurilor si faceti clic pe linkul numele de utilizator/parola uitat de sub butonul de conectare.

Pasul 2: cand se deschide pagina, introduceti adresa de e-mail in caseta de text si faceti clic pe butonul de recuperare a datelor.

Pasul 3: acum accesati adresa dvs. de e-mail pentru a obtine numele de utilizator si parola pe care vi le-au trimis, apoi vizitati casapariurilor pentru a va conecta la contul dvs. asta e tot.

Știri relevante