Menu

Red rake gaming bingo si poker de inalta clasa

Red rake gaming bingo si poker de inalta clasa

Site-ul lor la fel de rosu precum numele lor, Red Rake Gaming este o companie de dezvoltare software cu o estetica ascutita. Firma, care este specializata in sloturi si alte jocuri de cazino, poate ca si-a luat numele din rake (adica comision) pe care cazinourile il iau pe fiecare mana de poker si jocuri similare.

Logo-ul lor, insa, prezinta un grebla real. S-ar putea ca RRG sa-si arate dorinta de a se angaja in cat mai multe afaceri? Oricare ar fi cazul, ei merita credit pentru ca au refuzat sa foloseasca zaruri, 7 sau alte clicuri de jocuri de noroc in logo-ul lor.

Pe langa productia de sloturi, RRG a lansat jocuri video de bingo si video poker, inclusiv o serie de titluri specifice mobile. Accesati site-ul web al site-ului Red Rake Gaming, care este disponibil in engleza si spaniola si il veti gasi populat cu pagini clare si ascutite, care arata la fel de bine ca jocul companiei.

Exista un motiv pentru care spaniola este cealalta limba pe care site-ul web RRG este disponibil in: este limba materna a dezvoltatorilor sai. Spania nu este cunoscuta ca un hotseat de iGaming, dar jocul Rake Red este exceptia de la aceasta regula. Cu sediul in Valencia, compania dezvolta in primul rand jocuri de cazino pentru pietele hispanice si europene.

Cu peste 40 de angajati pe cartile lor, Red Rake Gaming este o intreprindere de dimensiuni medii, ale carei jocuri se bucura de o audienta zilnica de mii si rotiri zilnice numerotand in milioane – 5.000.000 este numarul pe care compania il citeaza. Adica peste 50 de rotiri pe secunda, ceea ce inseamna ca, in orice moment din timp, peste 50 de persoane joaca sloturi RRG si alte jocuri de cazino.

Piata de vorbire spaniola ar putea fi cea care stie cel mai bine RRG, dar jocurile firmei au fost traduse in zeci de limbi, inclusiv italiana, franceza, rusa si japoneza. De-a lungul anilor in afaceri, RRG a avut destul timp pentru a realiza mai multe traduceri ale software-ului lor, deoarece au semnat parteneriate cu noi clienti pe pietele de peste mari.

Astazi, operatorii pot alege dintre peste 50 de sloturi, plus o selectie de jocuri video de bingo si poker video, impreuna cu o bucata de titlu de blackjack si ruleta. Acestea sunt mai mult decat suficiente pentru a incepe un mini cazinou. In plus, RRG adauga 15 noi jocuri in graba sa in fiecare an.

Red Rake Gaming a dezvoltat cateva sloturi excelente, video poker si jocuri video bingo. Nu este deloc clar ca jocurile companiei spaniole au fost exportate la nivel global si ca sloturile lor vad milioane de rotiri pe zi.

Tot ceea ce par sa faca, fac bine, cu matematica inteligenta combinata cu grafica si animatii nemaipomenite. Nu-i de mirare ca o introduc.

Știri relevante