Reel Rush te face sa alergi dupa toate comorile pretioase

Reel Rush este un slot puternic, care poate aduce castiguri importante. Este practic un slot fructat care are un design Candy Crush. Nu are niciun fel de runda de bonusuri, dar are o runda de rotiri gratuite care poate duce la castiguri importante.

In joaca normala, este prezentat mulinete care sunt partial acoperite, dar atunci cand faceti orice linie castigatoare, acesta decupa doua file pe un tambur pentru a aduce mai multe simboluri in joc si pentru a va creste sansele de castig. Orice castig in plus va ofera un plus de rotire si fiecare continua sa descopere mai multe file pentru a aduce mai multe tambururi in joc pana cand veti avea sase victorii consecutive pentru a va acorda 8 rotiri gratuite.

In runda bonus de „rotiri gratuite”, puteti acumula cateva victorii impresionante pe masura ce toate cele cinci multi vin complet. Foarte des veti vedea pop-ul castig mare pe ecran, deoarece aveti un total de 3125 de linii de castig, cu toate simbolurile tamburului descoperite, creand castiguri pe mai multe linii.

Jocul se joaca foarte repede si la un pret minim de 50p o rotire pe care il poate manca rapid prin banca ta, dar poate la fel de rapid sa castige niste castiguri masive si poate adesea acorda un bonus de „rotire gratuita” imediat dupa completarea unuia. Acesta trebuie sa fie unul dintre sloturile noastre preferate si, atunci cand are o dispozitie buna, poate fi distractiv si va poate castiga niste plati mari.

Reel Rush este un slot video online bazat pe o tema cu bomboane. La fel ca majoritatea sloturilor video online, este un slot cu 5 tambururi care va ofera pana la 3125 de linii de plata pentru a paria. Este unul dintre putinele sloturi cu atatea linii de plata. Va va placea sa jucati jocul, deoarece veti avea mai multe oportunitati de castig.

Nu este nevoie de niciun timp pentru a paria in acest slot NetEnt. In primul rand, trebuie sa alegeti o valoare de moneda cuprinsa intre 0,01 – 0,2. Apoi, va trebui sa alegeti un nivel de pariu cuprins intre 1-10.

Trebuie sa te joci cu aceste niveluri pana gasesti un pariu pe care il preferi. Dupa aceasta, trebuie doar sa apasati butonul central mare si sa asteptati.

Slot video Reel Rush poate fi numit si un pamant funky de bomboane si fructe. Simbolurile si graficele sale iti ofera o senzatie rasfatata si confortabila care te prepara pentru a te invarti. Ananasul, capsunul, pepene verde, lamaia, prunul si strugurii sunt simbolurile cu plata mare, in timp ce bomboanele cu diferite culori sunt simbolurile cu valoare scazuta.

Știri relevante