Menu

Regulament favbet

regulament favbet

Nu exista o lista lunga de termeni si conditii care sa faca bonusul de bun venit FavBet destul de atragator. Acestea sunt elementele esentiale de care trebuie sa fii constient:

 • Pariul de calificare trebuie plasat la cote de 1,50 sau mai mare. In cazul unui pariu multiplu, cota combinata trebuie sa fie de 2,50 sau mai mare
 • Trebuie sa confirmati in talonul de pariu ca doriti sa „faceti un pariu fara risc”
 • Miza va fi dedusa din contul dvs. dar returnata daca pariul este pierdut
 • Pariul maxim fara risc pe care il puteti primi este de 50 RON
 • Jetonul de pariu fara risc este valabil 10 zile
 • Puteti folosi pariul fara riscuri pentru toate sporturile reale si virtuale

Oferte de pariuri sportive FavBet

Nu vom spune ca exista o multime de promotii care urmeaza bonusului de bun venit, dar exista câteva care vor satisface setea majoritatii pariorilor. FavBet Multiple Boost este o oferta populara pentru pariorii pasionati sa plaseze mize acumulate. Exista si Clubul FavBet, care este programul de fidelitate al acestui operator. Fiecare pariu pe care il plasati va va câstiga puncte pe care le puteti rascumpara in magazinul FavBet pentru vacante de weekend, vacante, imbracaminte, electronice si bunuri de lux, printre alte articole.

Cum sa plasati un pariu folosind ofertele de pariuri FavBet

In ciuda faptului ca FavBet ofera o multime de optiuni de pariere, plasarea unui pariu este rapid si usor. Pentru inceput, trebuie sa alegi fie sport, live sau virtual din meniul de antet. Lista de categorii va fi apoi dezvaluita si pur si simplu urmati optiunile, de exemplu; Fotbal>Anglia. Aceasta va lista toate jocurile pentru tine. Pentru a vedea toate pietele pentru un anumit dispozitiv, tot ce trebuie sa faceti este sa dati clic pe el. Apoi rasfoiti diferitele optiuni de pariu si selectati-o pe cea pe care o doriti, care va fi adaugata la talonul dvs. de pariu dupa ce ati dat clic pe el.

In talonul de pariu, exista un buton glisor „efectuati un pariu fara risc”. Aceasta inseamna ca pariul pe care il plasati este fara riscuri, daca este pierdut, miza dvs. va fi rambursata. Daca nu activati acest glisor, atunci va fi doar un pariu normal, direct.

De ce sa luati aceste oferte de case de pariuri FavBet

Ceea ce este impresionant la acest bonus de bun venit FavBet este ca este cu adevarat fara riscuri. Multe oferte similare sunt pariuri de „asigurare” in care miza dvs. este returnata ca pariu gratuit. Nu exista nicio sugestie in acest sens aici. Daca pariul dvs. nu are succes, atunci banii sunt returnati in contul dvs. pentru a incerca din nou. Este pariul perfect in opinia noastra.

Cum sa depui fonduri in contul tau FavBet

FavBet ofera o gama larga de optiuni bancare pentru clienti, desi unele dintre ele sunt specifice anumitor tari, asa ca va rugam sa verificati cu asistenta pentru clienti inainte de a depune. Printre cele enumerate se numara:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestru
 • Skrill
 • Neteller
 • ecoPayz
 • Kiwi
 • Yandex
 • Portofel unificat

Produse de pariuri FavBet

Nu rezistati mai mult de 20 de ani in aceasta industrie cu un produs inferior. FavBet are ceva pentru fiecare parior. Pe lânga gama uriasa de pariuri sportive inainte de meci, exista si o selectie decenta de actiuni in joc si aveti si FavBet TV, care este un serviciu de streaming live, astfel incât sa puteti paria si urmari meciul simultan.

FavBet ofera, de asemenea, pariuri la loterie cu cote fixe si TV Lotto, care sunt extrageri live dintr-un studio pe care puteti paria. Cazinoul si cazinoul live sunt incorporate in aceeasi platforma. Aveti nevoie de un singur cont pentru a accesa toate aceste produse, astfel incât site-ul este cu adevarat o destinatie unica pentru toate nevoile dvs. de jocuri de noroc.

Serviciul Clienti FavBet

Puteti lua legatura cu serviciul pentru clienti FavBet la orice ora – zi sau noapte. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe pictograma de chat live de pe site si un operator va asteapta sa va ajute. Alternativ, puteti trimite un e-mail la info@favbet.com, dar va trebui sa asteptati aproximativ o ora pentru un raspuns, astfel incât chatul live este cu siguranta cea mai buna optiune.

Știri relevante