Menu

Regulamentul jocurilor de noroc in Romania

Romania este norocoasa in doua moduri. Este cea mai puternic reglementata piata a jocurilor de noroc din Europa si acest lucru inseamna ca parasirea UE nu ar trebui sa provoace dureri de cap in ceea ce priveste reglementarea la domiciliu, deoarece legile si procedurile deja existente sunt in continuare aplicabile. Actul de jocuri de noroc din 2014, pe care il puteti citi in detaliu in articolul nostru privind licentele si legile, inseamna, de asemenea, ca Romania este acoperita pentru operatorii cu sediul in strainatate care vor sa functioneze aici.

Orice afacere comerciala care ofera servicii de jocuri de noroc celor din Romania trebuie sa aiba o licenta de jocuri de noroc din Romania si, in acest sens, trebuie sa respecte, de asemenea, conditiile si codurile de practica prezentate in licenta. Acest lucru se asigura prin vizitele si revizuirile efectuate de Comisia pentru jocuri de noroc, sfaturi si indrumari oferite companiilor care detin o licenta si, de asemenea, actiuni preventive intreprinse de Comisia de jocuri de noroc asupra companiilor care par sa se indeparteze de regulile si reglementarile aplicate. lor.

Cel mai important lucru pentru consumatorii din Regatul Unit este faptul ca legile jocurilor de noroc aici sunt foarte strict reglementate. Pentru a intelege cum am ajuns la acest punct, este important sa aruncam o privire asupra modului in care au fost lucrurile inainte. Oamenii din Romania s-au jucat de joc atata timp cat a existat ceva pe care sa parieze. Activitatea a fost interzisa de regele Henric al VIII-lea cand a crezut ca soldatii sai sunt distrasi de la indatoririle din cauza acesteia. Aceasta notiune a fost rasturnata de Elizabeth I, fiica sa, care a aprobat instigarea unei loterii nationale pentru a strange bani prin veniturile fiscale.

Atunci cand industria de curse de cai a inceput sa decoleze in timpul revolutiei industriale, guvernul a ales sa tolereze pariurile intre aristocratie, dar a ales sa-l pastreze criminalizat in randul saracilor. Chiar si asa, au continuat sa parieze ilegal ori de cate ori este posibil, iar in anii 1800, o activitate frauduloasa de mare anvergura in lumea pariurilor a determinat guvernul sa introduca atat Legea jocurilor din 1845, cat si Legea pariurilor din 1853, care in mod esential a interzis jocurile comerciale peste tot, dar pe hipodrom.

 

Știri relevante