Menu

Reguli bonus betano

reguli bonus betano

Cum evaluăm și revizuim cele mai bune bonusuri de case de pariuri?

Fiecare parior se întreabă care este cel mai bun bonus pentru casa de pariuri sau care sunt cele mai bune pariuri gratuite pe care le poate oferi o casă de pariuri, dar mai întâi să explicăm ce este un pariu gratuit. Un pariu gratuit poate fi definit ca o ofertă făcută de o casă de pariuri pentru a te atrage să pariezi pe platforma lor. Nu contează dacă este un pariu gratuit egal, un pariu fără risc, un pariu fără depunere sau un pariu gratuit îmbunătățit, deoarece toate acestea vin de obicei cu anumiți termeni și condiții atașate.

Cel mai important sfat pe care l-am putea da adepților noștri este să citiți în mod corespunzător termenii și condițiile înainte de a vă înscrie pentru un pariu gratuit. Cea mai comună regulă pe care o veți găsi în T&C-urile atașate unui freebie este să fiți un client nou pentru acea casă de pariuri, dar există și reguli care implică să pariați un salariu minim sau să faceți o depunere minimă. Vestea bună este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niște termeni și condiții incomplete, deoarece vom afișa întotdeauna bonusurile cu cele mai bune T&C disponibile.

Bonusurile și pariurile gratuite pot părea foarte atractive, dar echipa noastră caută pe internet pentru a enumera doar cele mai bune și cele mai recente promoții disponibile. Scopul nostru principal este să vă ajutăm să luați o decizie informată înainte de a vă înscrie pentru o nouă ofertă. Principalii factori pe care îi luăm în considerare înainte de a recomanda cele mai bune case de pariuri în ceea ce privește bonusurile și pariurile gratuite sunt:

  • Licență și siguranță
  • Termeni și condiții
  • Cerințe de pariere
  • Tipuri de pariuri gratuite

După cum am menționat deja, există mai multe tipuri de pariuri gratuite și bonusuri. De exemplu, dacă revendicați un pariu gratuit ca parte a unui bonus de bun venit, atunci pariul gratuit vă va fi acordat după ce ați înregistrat un cont și ați plasat primul pariu pentru suma specificată în ofertă.

Acel pariu gratuit poate fi folosit pe orice sport, dar, de obicei, vine cu unele restricții legate de cotele minime sau de numărul de pariuri care trebuie plasate înainte de a retrage potențialele câștiguri. Cu toate acestea, nu trebuie să căutați singuri, deoarece pe Legalbet.uk puteți găsi cele mai bune bonusuri și pariuri gratuite într-un singur loc.

Termeni obișnuiți pentru bonusul caselor de pariuri

Un cont de persoană

Toate casele de pariuri, fără excepție, insistă că fiecare persoană poate avea un singur cont de jocuri de noroc la ei. Prin urmare, puteți avea doar un bonus de bun venit de la fiecare casă de pariuri și doar unul din fiecare bonus de utilizator existent (dacă nu se specifică altfel). Încercările de a obține mai multe bonusuri decât vi se permite sunt posibile ilegale și cu siguranță vă vor vedea câștigurile și, eventual, chiar depozitele confiscate.

Un cont de persoană

„Înscrierea” sau introducerea codului bonus

Unele promoții sunt oferite tuturor fără ca clienții să fie nevoiți să facă nimic, dar altele necesită ca fiecare cont să se înscrie în el, de obicei pe pagina în care sunt explicate detaliile bonusului. După ce ați făcut clic pe butonul relevant, un mesaj scurt vă va spune că sunteți acum înregistrat și că veți primi bonusul în timp util. În mod similar, uneori, când depuneți, dacă intenționați să participați și/sau să primiți un bonus de vreun fel, va exista un cod scurt pe care trebuie să îl introduceți în timp ce depuneți.

Depozit eligibil reguli bonus betano

În special pentru bonusurile de bun venit, este important ca depozitul pe care îl faceți să îndeplinească cerințele pentru bonusuri. Cea mai frecventă restricție se referă la metodele de depunere pe care le puteți utiliza, cardurile de debit sunt aproape întotdeauna OK, dar uneori anumite EWallet-uri pot fi excluse, așa că verificați întotdeauna. De asemenea, poate exista o sumă minimă necesară pentru a vă califica pentru pariul gratuit, indiferent pentru ce este valoarea pariului gratuit, așa că asigurați-vă că depuneți suficient.

Pariuri calificate eligibile

Pariurile pe care le faceți în timp ce participați la o ofertă de bonus pot fi restricționate în ceea ce privește cotele care se califică sau chiar ce cote pot fi utilizate în acest timp fără a vă descalifica. Asigurați-vă că sunt respectate orice cerințe minime sau maxime impare.

În mod similar, pot exista restricții asupra sumei mizei pe care o puteți folosi pentru a plasa pariuri, este puțin probabil să existe o sumă minimă, dar sumele maxime sunt destul de comune.

Pe ce poți paria atunci când te calificări poate avea, de asemenea, uneori anumite criterii de îndeplinit, fie că anumite sporturi trebuie să fie pariate, fie pe care chiar și anumite jocuri trebuie să fie pariate pentru a se califica. Există, de asemenea, problema dacă pariul trebuie să fie înainte de start, dacă trebuie să fie „În joc sau dacă poate fi oricare.

Folosirea pariurilor gratuite

De obicei, există mult mai multă libertate în utilizarea pariurilor gratuite decât în calificarea pentru ele, dar se pot aplica totuși anumite limite. Ceea ce este probabil să se aplice este că va exista o limită de timp pentru a le folosi și deși unele case de pariuri acordă mult timp, săptămâni sau luni, înainte de expirare unele case de pariuri acordă doar câteva zile sau chiar ore. Odată ce aveți un pariu gratuit în contul dvs., este în mod normal o idee bună să îl utilizați imediat sau cel puțin cât mai curând posibil.

Știri relevante