Menu

Reguli de bază când jucaţi Poker Omaha oriunde în lume

Reguli de baza cand jucati Poker Omaha oriunde in lume
Este uşor de văzut de ce Omaha castiga popularitate. Este un joc minunat plin de o mulţime de acţiuni şi strategii la nivel înalt.

Exista, de asemenea, o asemănare foarte naturală cu Texas Hold’em, ceea ce face ca învăţarea cum să joci Omaha uşor pentru majoritatea jucătorilor.

Marea acţiune pentru care este cunoscut Omaha face jocul incredibil de interesant şi infinit mai interesant atât pentru începători, cât şi pentru profesionişti.

– Două diferenţe între Hold’em şi Omaha
– Fiecare jucător primeşte patru cărţi în Omaha (în loc de două în Hold’em)
– TREBUIE să le foloseşti pe două dintre ele pentru a-ţi crea cea mai bună mână de poker

Cum să câştigi o mână

Omaha este un joc de cărţi comunitar jucat cu doi până la zece jucători pe o singură masă. Câştigi jetoane câştigând un pot şi câştigi un pot în unul din cele două moduri:

– Toţi ceilalţi jucători îşi încrucişează mâinile, făcându-te singurul jucător rămas în pot.
– Ai cea mai bună mână la confruntare.

Optaţi pentru un dealer

Când ai 2-10 jucători la masă, fiecare cu un teanc de jetoane, eşti gata să începi. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să tragi cartea înaltă pentru un dealer.

Împarte fiecărui jucător o carte cu fata în sus. Jucătorul cu cea mai mare carte clasată (Asii sunt mari) va începe ca dealer al jocului. Dacă doi jucători au ambii aceeaşi carte mare, fie le împarte ambelor jucători o a doua carte, fie foloseşte costumele cartii lor pentru a determina câştigătorul. (Ordinea costumelor de poker este alfabetica de la cel mai rău la cel mai bun: cluburi, diamante, inimi, pica)

Un buton pentru dealer Un buton pentru dealer

Scoateţi butonul Dealer

Când aveţi un dealer, acordaţi-i jucătorului butonul dealerului (de obicei un disc alb) folosit pentru a ţine evidenţa dealerului actual în mana. Acest jucător trebuie să amestece cărţile şi să se pregătească pentru a împărţi prima mana.

Stingetiblind-urile

Înainte ca cărţile să fie distribuite în orice mana, cei doi jucători din stânga dealerului trebuie să scoată blindurile. Jucătorul direct în stânga dealerului scoate blândul „mic” şi jucătorul din stânga blind-ului mic scoate blândul „mare”.

De exemplu. blândul mic este 5c, blândul mare este 10c.

Şi aici veţi vedea cum se procedează:

Împărţiţi cărţile

Odată ce blind-urile sunt scoase, dealerul poate distribui cărţile. Începeţi cu jucătorul din stânga dealerului (blândul mic) şi deplasaţi-vă în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei. Fiecare jucător primeşte câte o carte odată (cu fata în jos) până când toţi jucătorii au exact patru cărţi.

Începeţi prima runda de pariuri

Odată ce ultima carte este distribuita şi fiecare jucător are patru cărţi cu fata în jos, vă aflaţi acum în prima rundă de pariere cunoscută sub numele de „preflop”. O rundă de pariuri se încheie atunci când sunt îndeplinite două condiţii:

Toţi jucătorii au avut şansa de a acţiona.
Toţi jucătorii care nu au reuşit să parieze au pariat aceeaşi sumă de bani pentru rundă.

În poker, un singur jucător poate acţiona odată, începând de la jucătorul din stânga big blândului. Acest jucător are trei opţiuni:

Fold: Nu poate plăti nimic potului, arunca cărţile lui şi astepta ca următoarea oferta să se joace din nou.
Apel: se poate potrivi cu cantitatea de big blând.
Măriţi: poate mări pariul cel puţin dublând suma big blândului. Un jucător poate creşte mai mult în funcţie de stilul de pariere pe care îl jucaţi.

Acţiunea curge în sensul acelor de ceasornic

Experiența utilizatorului este cheia pentru a vă bucura de orice pariuri sportive online, iar 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/) oferă o experiență de calitate printr-o interfață ușor de utilizat. Fie pe desktop, fie pe dispozitive mobile, site-ul este ușor de navigat, deoarece pariorii pot ajunge cu ușurință la sporturile pe care doresc să parieze și pot accesa cu ușurință biletul de pariu odată ce au selectat ceea ce doresc să parieze.

Din punct de vedere vizual, această pariuri sportive este, de asemenea, atrăgătoare. Schema de culori negru și portocaliu iese cu adevărat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile, fără a fi deranjată la ochi. O parte a experienței utilizatorului adesea trecută cu vederea, schema de culori și designul acestui site este la fel de bine făcută ca și aspectul de navigare.

Știri relevante