Menu

Reguli esenţiale de respectat la turneele de poker strip

În 1999 a avut loc chiar şi un turneu de strip poker cu aproximativ 100 de jucători organizat de Asociaţia Naturistă din Estonia. Câştigătoarea avea încă şosetele pe ea.

Ceea ce a început ca o glumă a lui April’s Fools a devenit realitate în 2006, însă, cu cel mai mare turneu anual de strip poker din lume organizat de Paddy Power Entertainment Ltd (Irlanda).

După ce un sondaj online a arătat ca 50% dintre jucătorii de poker au jucat goi acasă, Paddy Power a jucat ideea unui turneu de strip poker ca o glumă.

Câştigătorul ar fi trebuit să primească o frunză de vita de aur

Marcată cu Paddy Power Poker şi să câştige o excursie la una dintre cele mai mari plaje naturiste din Europa (Cayton Beach, în Anglia, pentru cei interesaţi).

După ce mulţi jucători şi-au arătat interesul, Paddy Power a organizat turneul în mod real pe 20 august 2006, la Café Royale din Londra. A fost numit Campionatul Mondial de Poker (WSPC PaddyPower) şi avea 196 de jucători.

Pe lângă regulile obişnuite ale pokerului, lista de haine pe care i s-a permis să o arunce era foarte strictă: fiecare jucător trebuia să înceapă jocul cu cinci articole de îmbrăcăminte oferite de organizatori.

Fiecare jucător a primit, de asemenea, un prosop pe care să stea şi cu care să se acopere odată ce a fost gol

Dar numai după ce juriul a putut vedea că erau de fapt goi! În cele din urmă, John Young, un jurnalist britanic independent, a câştigat în jur de 16.000 de dolari, un trofeu de frunze de vita de vie şi o intrare la Irish Open. Fair play lui Paddy Power, care a oferit acelaşi premiu şi unei asociaţii de cercetare a cancerului.

Prima voastră călătorie la cazinou este de obicei una copleşitoare. Jucătorii sunt strânşi în jurul meselor, uralele şi strigătele câştigătorilor şi ale învinşilor suna, clopotele şi luminile intermitente rasuna din podeaua cazinoului. Mediul cazinoului este o sărbătoare a supraestimularii. Este firesc să te simţi puţin înspăimântat când intri în el pentru prima dată.

Odată ajuns la sala de poker, de obicei nu este mai bine. Exista televizoarele tencuite pe pereţi şi figuri minuscule cu grămezi de jetoane în faţa lor, manageri şi alergători de jetoane şi securitate. Dacă nu eşti atent, te poţi simţi uşor distras. Acest articol este pentru a vă ajuta să faceţi prima călătorie la camera de poker la cazino o tranziţie lina de la jocul obişnuit.

Site-ul 888 Poker a avut întotdeauna o oarecare reputație pentru a atrage jucători liberi la jocurile cu miză mai mică și asta rămâne încă adevărat. Mesele cu miză de la miză mai mică la mijlocie oferă jucătorului care are puțină experiență în poker online o șansă bună de a obține câteva câștiguri și de a-și spori bankroll-ul.

Mulți jucători înseamnă o mulțime de turnee cu o gamă largă de premii în bani oferite. Turneele satelit pentru unele dintre cele mai mari turnee de poker din lume se desfășoară pe 888 Sport Romania, cu premii în bani care ajung la milioane de dolari.

 

Știri relevante