Reguli esentiale de respectat la turneele de poker strip

In 1999 a avut loc chiar si un turneu de strip poker cu aproximativ 100 de jucatori organizat de Asociatia Naturista din Estonia. Castigatoarea avea inca sosetele pe ea.

Ceea ce a inceput ca o gluma a lui April’s Fools a devenit realitate in 2006, insa, cu cel mai mare turneu anual de strip poker din lume organizat de Paddy Power Entertainment Ltd (Irlanda).

Dupa ce un sondaj online a aratat ca 50% dintre jucatorii de poker au jucat goi acasa, Paddy Power a jucat ideea unui turneu de strip poker ca o gluma.

Castigatorul ar fi trebuit sa primeasca o frunza de vita de aur marcata cu Paddy Power Poker si sa castige o excursie la una dintre cele mai mari plaje naturiste din Europa (Cayton Beach, in Anglia, pentru cei interesati).

Dupa ce multi jucatori si-au aratat interesul, Paddy Power a organizat turneul in mod real pe 20 august 2006, la Café Royale din Londra. A fost numit Campionatul Mondial de Poker (WSPC PaddyPower) si avea 196 de jucatori.

Pe langa regulile obisnuite ale pokerului, lista de haine pe care i s-a permis sa o arunce era foarte stricta: fiecare jucator trebuia sa inceapa jocul cu cinci articole de imbracaminte oferite de organizatori.

Fiecare jucator a primit, de asemenea, un prosop pe care sa stea si cu care sa se acopere odata ce a fost gol … dar numai dupa ce juriul a putut vedea ca erau de fapt goi!

In cele din urma, John Young, un jurnalist britanic independent, a castigat in jur de 16.000 de dolari, un trofeu de frunze de vita de vie si o intrare la Irish Open. Fair play lui Paddy Power, care a oferit acelasi premiu si unei asociatii de cercetare a cancerului.

Prima voastra calatorie la cazinou este de obicei una coplesitoare. Jucatorii sunt stransi in jurul meselor, uralele si strigatele castigatorilor si ale invinsilor suna, clopotele si luminile intermitente rasuna din podeaua cazinoului. Mediul cazinoului este o sarbatoare a supraestimularii. Este firesc sa te simti putin inspaimantat cand intri in el pentru prima data.

Odata ajuns la sala de poker, de obicei nu este mai bine. Exista televizoarele tencuite pe pereti si figuri minuscule cu gramezi de jetoane in fata lor, manageri si alergatori de jetoane si securitate. Daca nu esti atent, te poti simti usor distras. Acest articol este pentru a va ajuta sa faceti prima calatorie la camera de poker la cazino o tranzitie lina de la jocul obisnuit.

Știri relevante