Reguli simple si speciale la buy in la Poker Texas Holdem

Texas Holdem reguli de buy in

O cumparare din Texas Holdem se refera la cat costa sa participi la un joc de poker sau la un turneu. De regula, exista reguli specifice pentru cumparaturile Texas Holdem, care pot diferi si de la un site de poker la altul. Dar iata esenta generala a acestuia. Majoritatea camerelor de poker vor avea buy-in-uri minime de aproximativ 20-40 big blind-uri pentru jocuri in numerar. In timp ce buy-in-ul maxim ar fi limitat la aproximativ 100 de big blind-uri. In jocurile cu stackuri profunde, acest lucru poate creste la 250 de stack-uri mari blind – si chiar mai mult.

Ocazional, puteti alege o suma de buy-in, astfel incat sa puteti alege sa introduceti adanc sau scurt. In mod evident, costa mai putin pentru a intra scurt, dar dezavantajul este ca cotele implicite scad semnificativ dupa flop. Adica jocul dvs. este limitat, veti vedea mai putine flopuri si puteti castiga mai putine jetoane. De asemenea, trebuie sa tineti cont de rake – care este procentul luat de camera pentru carduri. Acest lucru face, de asemenea, o stiva scurta mai putin profitabila.

Cu toate acestea, ar trebui sa cumparati in continuare cu ceea ce a) va puteti permite sa pierdeti; si / sau b) pierd confortabil. Suma dvs. de buy-in poate reflecta, de asemenea, nivelul de calificare la care jucati si bankroll-ul. Chiar si cei mai buni jucatori de poker au pierdut intinderea si ar trebui sa poti satisface acest lucru fara a-ti afecta viata in mod negativ. Amintiti-va: nu ar trebui sa scoateti niciodata jetoane de pe masa – mai ales sa nu le buzunariti pentru a le mentine „in siguranta”.

Practica Texas Hold’em online pe recomandarile noastre!

In timp ce regulile Texas Hold’em ar putea parea cam complexe in anumite locuri, ele sunt intr-adevar destul de usor de preluat in practica. Si nu este nimic mai important pentru a invata jocul decat sa joci niste maini reale de poker Texas Holdem in viata reala. Acest lucru se poate face cu usurinta acasa printre prieteni (consultati ghidul nostru complet pentru a juca un joc uimitor de poker acasa), intr-un cazinou live real sau pe un site de poker online.

Jocul Texas Holdem online ar putea fi chiar cel mai simplu mod de a te simti confortabil cu regulile Texas Hold’em, deoarece poti juca mainile intr-un ritm mult mai rapid. Puteti alege sa jucati pe bani reali, desigur, sau puteti incepe sa jucati jocurile gratuite Texas Holdem oferite pe fiecare site.

Se numeste Shuffle and Cut – si se face dupa fiecare mana. Cand se incheie o runda si potul este castigat si distribuit, pachetul trebuie amestecat. Camerele de carti live vor alterna puntile intre maini. De asemenea, pachetul trebuie taiat cu minimum patru carti, cu fundul puntilor ascunse jucatorilor. Abia atunci dealerul poate face mana urmatoare.

Știri relevante