Menu

Relaţii clienţi excelente din partea Maxbet

Relatii clienti excelente din partea Maxbet

Relaţii clienţi excelente din partea Maxbet

Personalul de asistenţă pentru clienţi de la MAXBET este format din angajaţi extrem de profesionişti, disponibili 24/7 şi gata să răspundă la întrebările oricărui client în engleză şi chineza. Pot fi accesate prin e-mail, telefon sau Skype.

Maxbet este binecunoscut pentru serviciul clienţi de prima clasă. Dacă aveţi probleme cu un flux al unui joc de fotbal, doriţi să vă transferaţi banii de pariuri sau aveţi doar o întrebare, puteţi contacta echipa de servicii pentru clienţi în mai multe moduri diferite.

Alegeţi dintre următoarele metode convenabile:

Apel telefonic
Skype
E-mail
WhatsApp

Pentru servicii imediate, apelaţi întotdeauna un furnizor de servicii pentru clienţi. Pentru transferurile de bani, furnizorii de servicii pentru clienţi vor avea transferul dvs. complet în doar 30 de minute. Nu am văzut niciodată servicii la fel de rapide ca Maxbet.

Serviciul pentru clienţi al Maxbet este disponibil în fiecare zi a săptămânii, datorită faptului că operatorul rulează un sistem de asistenţă pentru utilizatori 24 de ore pe platforma sub forma de chat live. Pop-up-ul chat-ului de asistenţă este declanşat făcând clic pe butonul galben din colţul din dreaptă jos, iar timpul mediu de răspuns este de 2 minute. De asemenea, afişează o fila de asistentă în partea de sus a paginii, ducându-vă la link-uri rapide pentru pagina lor de întrebări frecvente. Vă recomandăm să discutaţi cu un operator dacă aveţi întrebări, deoarece există unele întrebări omise pe pagina de întrebări frecvente.

Știri relevante