Menu

Relatii clienti excelente din partea Maxbet

Relatii clienti excelente din partea Maxbet

Personalul de asistenta pentru clienti de la MAXBET este format din angajati extrem de profesionisti, disponibili 24/7 si gata sa raspunda la intrebarile oricarui client in engleza si chineza. Pot fi accesate prin e-mail, telefon sau Skype.

Maxbet este binecunoscut pentru serviciul clienti de prima clasa. Daca aveti probleme cu un flux al unui joc de fotbal, doriti sa va transferati banii de pariuri sau aveti doar o intrebare, puteti contacta echipa de servicii pentru clienti in mai multe moduri diferite.

Alegeti dintre urmatoarele metode convenabile:

Apel telefonic
Skype
E-mail
WhatsApp

Pentru servicii imediate, apelati intotdeauna un furnizor de servicii pentru clienti. Pentru transferurile de bani, furnizorii de servicii pentru clienti vor avea transferul dvs. complet in doar 30 de minute. Nu am vazut niciodata servicii la fel de rapide ca Maxbet.

Serviciul pentru clienti al Maxbet este disponibil in fiecare zi a saptamânii, datorita faptului ca operatorul ruleaza un sistem de asistenta pentru utilizatori 24 de ore pe platforma sub forma de chat live. Pop-up-ul chat-ului de asistenta este declansat facând clic pe butonul galben din coltul din dreapta jos, iar timpul mediu de raspuns este de 2 minute. De asemenea, afiseaza o fila de asistenta in partea de sus a paginii, ducându-va la link-uri rapide pentru pagina lor de intrebari frecvente. Va recomandam sa discutati cu un operator daca aveti intrebari, deoarece exista unele intrebari omise pe pagina de intrebari frecvente.

Știri relevante