Respectarea planului la pariurile pe cai aduce profit bun

In conformitate cu identificarea celor mai increzatoare curse, exista posibilitatea de a va schimba pariurile si de a incasa cateva cote mai bune. De exemplu, sa presupunem ca in toate cursele sunteti cel mai increzator in calul # 7 pentru a castiga a patra cursa. In acest caz, s-ar putea analiza imperecherea acestui cal cu alti cai si parierea unui exacta sau trifecta. Dimpotriva, daca exista un favorit intr-o alta cursa care pare vulnerabil, aceasta este o ocazie excelenta de a gasi mai mult timp pentru a castiga si a intoarce o plata decenta.

Pentru banii mei, evit pariurile „plaseaza” si „arata”. Desi aceste pariuri sunt mai sigure, nu returneaza suficienti bani, pe termen lung, pentru a le face sa merite. Daca pariez un singur cal, va fi intotdeauna sa castig. Cu toate acestea, voi avea intotdeauna un amestec bun de pariuri „exotice” si pe cardul meu.

Respectati-va planul de pariuri

Ati citit intregul program de curse si ati identificat cursele in care aveti cea mai mare incredere. Acum, cel mai greu este sa ramaneti la planul dvs. original.

Sa presupunem ca cursele in care ai fost cel mai increzator la inceputul zilei nu ti-au mers. Nu va lasati tentati sa va urmariti banii pierduti si pariati mai mult pe curse in care nu sunteti la fel de increzatori.

La fel, nu aruncati toate castigurile timpurii in pariuri pe care nu le-ati fi facut daca nu ati fi deja in avans. Fiecare parior trebuie sa adere la un buget strict. Exista multi pariori care sunt increzatori intr-o cursa ulterioara, dar nu pot paria pe aceasta, deoarece si-au pierdut toti banii in prealabil.

Nu trebuie sa pariati fiecare cursa

Daca ati participat vreodata la o pista personal, stiti ca exista o multime de perioade de nefunctionare intre curse. De multe ori, pot exista pana la 30 de minute de la incheierea unei curse pana la inceperea urmatoarei curse. Astfel, o multime de pariori se incurca, vindecandu-si plictiseala cu pariuri off-track (OTB). Ei nu au timp sa cerceteze in mod adecvat o cursa OTB si vor plasa un pariu doar pe baza cotelor.

Nu plasati un pariu pe o cursa pe care nu ati studiat-o. Chiar daca nu esti tentat de OTB, este mai mult decat bine sa participi la o cursa la pista ta locala. Respectati ceea ce aveti incredere si aveti rabdare sa va asteptati cursele. Un exercitiu care va poate fi de ajutor este sa plasati un pariu ipotetic pe o cursa in care va aflati. Pastrati un jurnal al acestor pariuri si poate puteti invata ceva din cursele in care va asezati si sa aplicati aceste strategii la cursele la care pariati.

Știri relevante