Respin Racer un slot pentru fanii lui Road Runner

Respin Racer un slot pentru fanii lui Road Runner

Daca v-ati bucurat anterior de un slot online numit Respin Rhino de la Lightning Box Games, atunci veti fi incantati sa auziti ca exista o serie de feluri in forma de Respin Racer – se bazeaza pe caracteristicile predecesorului sau cu o optiune Ante Bet care permite jucatorii sa plateasca putin mai mult pentru un pic in plus.

Respin Racer este un slot cu cinci role cu trei randuri si douazeci si cinci de linii de plata fixe; naratiunea este despre o cursa cu motor in desert intre diferite animale care calaresc si conduc un sortiment de vehicule cu rotiri gratuite ca premiu.

Simbolurile cu valoare ridicata includ un personaj roadrunner, niste pompe de benzina, un soarece pe un moped roz, o broasca testoasa pe o motocicleta si un urs pe o tricicleta; 10, J, Q, K si A alcatuiesc valorile inferioare.

Cangurul de pe elicopter este salbatic, apare pe rolele doua si patru si va inlocui toate simbolurile standard pentru a ajuta la crearea combinatiilor castigatoare – se extinde si pentru a ocupa toate pozitiile de pe rola.

Cand rotiti acele role, veti observa ca unele simboluri de pe rolele unu si cinci au un fundal auriu si aterizarea a sase simboluri aurii potrivite acolo va declansa aceasta caracteristica. Bobinele unu si cinci se vor bloca acum, iar bobinele ramase se vor roti de trei ori, desi fiecare simbol salbatic se va bloca si va reseta rotirile la trei din nou (este posibila maximum noua rotiri).

Daca raspunsurile sunt declansate cu alergatori de aur, atunci multiplicatorii de 2x si 3x pot fi aplicati la orice victorie.

Folosind optiunea Ante Bet, veti creste miza cu 60%, va adauga salbaticul in expansiune la rola trei si va spori numarul maxim de rotiri din functie la doisprezece.

Respin Racer este o versiune placuta si actualizata a lui Respin Rhino, grafica este draguta, dar poate ca nu este de ultima generatie si exista o coloana sonora pentru a tine lucrurile in miscare. Pariul Ante este o atingere placuta, dar va creste RTP doar de la 95,43% – 95,83%.

Designul sloturilor este destul de bun, deoarece jocurile Lightning Box au cateva zeci de jocuri sub centura. Deci, nu surprinde ca jocul este plin de viata si simbolurile animate.

Toate indicii de design au fost luate din exteriorul australian, nu este de mirare ca simbolul salbatic in expansiune este un cangur care calareste un elicopter care lasa in urma un nor de fum cu semn de dolar. Alte simboluri sunt pompele de la o statie de benzina, o ea-koala care calareste un scuter roz si faimosul alergator rutier fara Wile E Coyote

Știri relevante