Menu

Retragerile, retragerile partiale si auto-retragerile

Folosita corect, metoda retragerii este o unealta perfecta pentru pariori si care le permite sa isi minimizeze riscurile si sa isi maximizeze profiturile.In schimb, folosita incorect, metoda retragerii, poate sa creeze costuri incredibil de mari, in situatia in care va retrageti banii prea repede.

Metoda retragerii a devenit acum o industrie standard, pe care o foloseste aproape orice casa de pariuri on line, cel putin pentru pietele de top. Trasaturile retragerii nu sunt egale, avand variatii mari, in ceea  ce priveste pietele si oferta si calitatea acestei metode, in general. Unele case de pariuri ofera si o retragere partiala, permitandu-va sa retrageti bani direct proportional cu cota si sa si ramaneti cu bani de joaca. Metoda retragerii a devent atat de avansata, incat cativa operatori va permit sa stabiliti reguli, ceea ce inseamna ca puteti seta auto-retragerea, odata ce o anumita suma a fost atinsa, chiar daca sunteti off line.

In acest articol, vom vorbi despre cele mai bune case de pariuri in privinta retragerii de bani, cum sa obtineti ce e mai bun din pariurile voastre si cum sa evitati sa fiti atrasi prea devreme. De asemenea, vom vorbi si despre folosirea metodei de retragere in conjunctie cu ofertele si cu pariurile gratuite.

Cele mai bune case de pariuri pentru cele mai bune retrageri de bani

BETANO-un serviciu de retragere a banilor usor si elegant

Metoda de retragere a banilor a celor de la BETANO este perfecta, fie daca vorbim despre metoda de retragere a banilor in totalitate, fie de o retragere partiala de bani. Este cea mai usor de folosit, este disponibila on line si iar atunci cand o luati ca parte a unui pachet care include o interfata perfecta de pariuri live si piete care au cote perfecte, este greu de intrecut de catre alte case de pariuri on line.

Retragerea partiala a banilor este disponbila la orice suma, iar atunci cand considerati, veti primi des cote initiale mai bune, ceea ce inseamna ca si valorile pentru rewtragere tind sa fie mai bune decat la concurenta.

Betano nu sta chiar asa de bine atunci cand vine vorba despre pietele de pariuri  si sporturi, dar pentru marea majoritate a pariorilor sunt disponibile toate pietele de pariuri si sporturi importante, inclusiv cursele de cai. Retragerea este setata la 50 de lire per pariu, ceea ce nu pare sa afecteze prea mult marea majoritate a pariorilor.

Știri relevante