Riches of Robin legendarul erou imparte bogatiile la slots

Robin Hood este rebelul si eroul favorit al tuturor. De aceea, Play’n GO a lasat acest lucru sa-i inspire si a lansat Riches of Robin, un joc de sloturi foarte distractiv si aventuros. Jocul are 5 role, 3 randuri si 20 de modalitati de castig. Functiile sunt legate de rotirile gratuite care guverneaza in favoarea tuturor, deoarece au ca rezultat niste plati minunate. Jocul este cu siguranta unul de luat in considerare la urmatoarea sesiune de joc.

Nu este nimic de iubit in povestea lui Robin Hood. El a fost rebelul care a fost singurul dintre bogati si a dat inapoi saracilor. A fost un erou pentru multi oameni, motiv pentru care este chipul multor carti, filme si jocuri. Furnizorii au facut o treaba grozava cu proiectarea tuturor si au reusit sa spuna povestea foarte bine.

Pe fundal este faimosul sat construit din piatra alba. Cea mai frumoasa arhitectura poate fi vazuta. Balcoanele realizate uimitor si ferestrele cu flori tarandu-se pe pereti gratie imaginii. Exista, de asemenea, un pod imens care duce la minunatul castel chiar in spatele tambururilor. Coloana sonora este potrivita pentru tema si aminteste de muzica reala de basm. Se compune din sunete de lauta care a fost instrumentul semnat al lui Robin Hood.

Simbolurile sunt partea cea mai interesanta si includ cele patru costume de carti concepute ca strasuri ca cele cu plata redusa. Apoi sunt Friar Tuck, a Merry Men, Little John, King Richard si Maid Marian ca cei mai bine platiti. Simbolul salbatic al jocului este reprezentat de alte persoane decat Robin Hood insusi, iar dispersia apare ca o tinta.

Acesta este un joc cu volatilitate medie pana la mare, ceea ce inseamna ca jucatorii au multe surprize. Platile sunt destul de decente si cresc de 4000 de ori miza jocului de baza. In timpul rotirilor gratuite, jucatorii au sansa de a castiga pana la 10000 de ori miza intr-o singura rotire. Pariul minim este stabilit la 0,10 si maximul la 100 de monede pe rotire. Jocul are, de asemenea, un RTP de 96,43%, ceea ce reprezinta o oferta destul de buna.

Jocul a impresionat la toate nivelurile. Totul pare sa satisfaca. Jocul ofera un design uimitor care te va duce chiar intr-o aventura. Exista, de asemenea, cateva caracteristici interesante pentru a va ajuta si cu asta. Factorul misterios pe care il transporta creste anticiparea si face jocul sa se simta mai imprevizibil. Cel mai important, platile rezultate sunt mai mult decat suficiente si nu vor lasa niciun jucator nefericit.

Știri relevante