Rise of Merlin un slot plin de magie si castiguri

Cu volatilitatea ridicata a slotului Rise of Merlin, va puteti astepta la castiguri mai generoase si mai mari, cu toate acestea, RTP face si platile mari mai putin frecvente in comparatie cu alte sloturi. Acest slot cu 5 role vine cu un jackpot uluitor castig de pana la 5000 de ori mai mare decat miza ta. De asemenea, vine cu o functie de rotiri gratuite care poate fi activata cu usurinta. Puteti lovi jackpotul in jocul de baza si in runda bonus de rotiri.

La fel ca orice alte sloturi de pe Play’n Go, The Rise of Merlin are atat simboluri de valoare ridicata, cat si simboluri de valoare mica. Aici, Merlin, doi dragoni si o bufnita reprezinta simbolurile de mare valoare. Merlin este cel mai bine platit simbol si ofera 5000 de monede daca aveti norocul sa aterizati 5 dintre ele oriunde pe role. Simbolul bilei de cristal este atat simbolul salbatic, cat si simbolul scatter si se inmulteste la fel de mult ca insusi Merlin!

Asa cum era de asteptat, cele mai mici simboluri de plata de aici includ numerele obisnuite ale cartilor, cum ar fi A, K, Q, J si 10. Daca aveti norocul de a conecta 5 pe role, veti inmulti castigurile. 10 este cel mai putin valoros simbol aici, iar progresul pana la A va va oferi o plata. Wild si scatter va ofera, de asemenea, o sansa mai mare de a conecta simboluri, ceea ce va ofera mai multe oportunitati de a castiga.

Globul magic reprezinta salbaticia si imprastierea in Rise of Merlin. Daca Lady Luck te favorizeaza si primesti 5 globuri la rand, iti vei inmulti castigurile cu 500 de ori. Daca reusiti sa va conectati 3 sau mai multe, veti debloca modul de rotire bonus. Acest lucru va va oferi 8 rotiri suplimentare ale rolelor, oferind mai multe oportunitati de a castiga mare. Daca continuati sa conectati wild-urile, veti continua sa castigati rotiri bonus, iar aceste cascade se acumuleaza in continuare daca le continuati sa le aterizati. Cu volatilitatea ridicata a acestui joc, aceasta caracteristica va ofera mai multe sanse de a castiga.

Globul functioneaza si ca simbol de imprastiere care amesteca lucrurile daca va aflati intr-o rutina. Dupa cum sa mentionat, daca va conectati 5 la rand, veti primi o plata de 5000x. Daca primesti 4 la rand, vei castiga 4000x, iar 3 la rand iti vor da 3000x pariul. Atata timp cat aterizati cel putin 3 la rand, veti castiga simboluri in expansiune care va pot ajuta sa obtineti alte cascade. Daca pariati mai aproape de limita de 100 GBP, acest lucru va poate aduce castiguri intre 300000 GBP si 500000 GBP. Acesta este un pariu riscant, dar daca aveti bani de economisit, poate merita.

Play’n Go este inregistrat pentru unele dintre cele mai bune sloturi disponibile astazi online. Slotul Rise of Merlin iese, de asemenea, din multime in numeroase moduri. In primul rand, slotul este asezat pe fundalul unei custi de vrajitori si are o grafica HD de foarte buna calitate. In al doilea rand, coloana sonora este, de asemenea, uimitor de buna. Pregateste-te sa arunci o vraja castigatoare cu Rise of Merlin!

Știri relevante