Menu

River bet are un program de agenţii şi cel online

River bet are un program de agentii si cel online

Oferta de pariuri live la River bet se extinde şi după programul agenţiilor şi este uşor de utilizat

Doar faceţi clic pe sportul pe care doriţi să faceţi un pariu şi, dacă există opţiuni curente în joc, veţi vedea asta în bară de meniu pentru sport. Toate opţiunile pieţelor de pariuri în joc sunt enumerate şi multe dintre sporturi au o reprezentare excelentă a pitch-ului vizual, care arată statistici actualizate în direct, perfecte pentru a obţine toate informaţiile de care ai nevoie pentru a face o alegere excelentă.

Miza minima pe program în carnetul de sport River bet variază de la sport la sport şi de la eveniment la eveniment, dar variază de la 0,01 la 0,10 ron, ceea ce credem că este foarte rezonabil. Miza maximă, din nou, variază. Puteţi vedea care este miza maximă permisă pe pariul dvs. făcând clic pe textul albastru maxim. Maximele variază în funcţie de sport, sporturile cu profil ridicat permiţând, evident, pariuri maxime mai mari decât evenimentele mai mici.

În afară de diversele bonusuri şi promoţii oferite, River bet are câteva caracteristici unice şi tipuri de pariu care oferă o abordare a experienţei tipice de pariuri sportive. Din unele dintre acestea este clar ca River bet preia o pagină din jurnalul de joc River bet când vine vorba de schimbarea lucrurilor pentru clienţi.

Programul River bet va permite să alegeţi doi sau mai mulţi jucători dintr-un anumit joc

Dacă toţi jucătorii aleşi marchează o notă de retragere (fie ca este vorba de trecere, graba sau primire), pariul dvs. este câştigător. Spin & Bet: pariurile Spin & Bet costa 10% din pariul dvs. în schimbul oferirii unei şanse de a primi o plată îmbunătăţită de până la 10x cote. De exemplu, dacă plasaţi un pariu de 10 RON pe Jets pentru a câştiga la +300, 9 ron vor merge pe Jets şi 1 ron va merge pe River bet. Apoi, River bet va alege la întâmplare o creştere a cotei oriunde de la 1x la 10x pentru a face ca pariul dvs. +300 pe Jets să plătească la +3,000.

Cash Cash Ouţ: Acesta nu este unic pentru River bet, dar este totuşi plăcut de văzut. Cu funcţia de scoatere din timp, puteţi închide un pariu deschis mai devreme pentru o reducere a plăţilor, fie pentru a bloca profiturile atunci când echipa dvs. va fi sus, fie pentru a opri sângerarea dacă jocul va merge împotriva dvs.

Știri relevante