Menu

River bet are un program de agentii si cel online

River bet are un program de agentii si cel online

Oferta de pariuri live la River bet se extinde si dupa programul agentiilor si este usor de utilizat. Doar faceti clic pe sportul pe care doriti sa faceti un pariu si, daca exista optiuni curente in joc, veti vedea asta in bara de meniu pentru sport. Toate optiunile pietelor de pariuri in joc sunt enumerate si multe dintre sporturi au o reprezentare excelenta a pitch-ului vizual, care arata statistici actualizate in direct, perfecte pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere excelenta.

Miza minima pe program in carnetul de sport River bet variaza de la sport la sport si de la eveniment la eveniment, dar variaza de la 0,01 la 0,10 ron, ceea ce credem ca este foarte rezonabil. Miza maxima, din nou, variaza. Puteti vedea care este miza maxima permisa pe pariul dvs. facand clic pe textul albastru maxim. Maximele variaza in functie de sport, sporturile cu profil ridicat permitand, evident, pariuri maxime mai mari decat evenimentele mai mici.

In afara de diversele bonusuri si promotii oferite, River bet are cateva caracteristici unice si tipuri de pariu care ofera o abordare a experientei tipice de pariuri sportive. Din unele dintre acestea este clar ca River bet preia o pagina din jurnalul de joc River bet cand vine vorba de schimbarea lucrurilor pentru clienti.

Programul River bet va permite sa alegeti doi sau mai multi jucatori dintr-un anumit joc. Daca toti jucatorii alesi marcheaza o nota de retragere (fie ca este vorba de trecere, graba sau primire), pariul dvs. este castigator.

Spin & Bet: pariurile Spin & Bet costa 10% din pariul dvs. in schimbul oferirii unei sanse de a primi o plata imbunatatita de pana la 10x cote. De exemplu, daca plasati un pariu de 10 RON pe Jets pentru a castiga la +300, 9 ron vor merge pe Jets si 1 ron va merge pe River bet. Apoi, River bet va alege la intamplare o crestere a cotei oriunde de la 1x la 10x pentru a face ca pariul dvs. +300 pe Jets sa plateasca la +3,000.

Cash Cash Out: Acesta nu este unic pentru River bet, dar este totusi placut de vazut. Cu functia de scoatere din timp, puteti inchide un pariu deschis mai devreme pentru o reducere a platilor, fie pentru a bloca profiturile atunci cand echipa dvs. va fi sus, fie pentru a opri sangerarea daca jocul va merge impotriva dvs.

Știri relevante