Menu

Rotiri gratis si super spins la sloturile clasice pe Admiral

Admiral este locul perfect pentru pasionatii de sloturi si va vom spune de ce in randurile urmatoare. In fiecare duminica la jocurile clasice de la Admiral vei primii rotiri gratuite si super spins in functie de cat de mult te joci la sectiunea de casino.

Rotirile gratis si super spins se acorda in functie de ce praguri de depunere atingi. Iata mai jos cele mai importante praguri pe care le poti atinge si de ce poti beneficia:

  • daca faci 3 depuneri cu suma minima poti beneficia de partea Admiral de 20 de rotiri gratuite
  • la o depunere de minim 150 ron pe care apoi ii vei miza la jocurile eligibile din promotie, vei primii 30 de rotiri gratuite
  • cand efectuezi o depunere de 300 ron si ii mizezi pe toti la sloturi pe o miza de minim 1 ron vei beneficia nu de rotiri gratuite ci de 30 super spins care fata de rotirile gratuite ce iti ofera castig la cea mai mica miza, acestea iti ofera castig la miza de 1 ron pe rotire, practric de 5 ori mai mare decat la un free spin

Trebuie sa stiti ca toate rotirile gratuite si super spins vor fi creditate in contul vostru Admiral in maxim 48 de ore de la indeplinirea conditiilor din promotie. Spre deosebire de alte promotii, aici bonusurile acordate expira la 30 de zile dupa alocarea in contul de jucator.

Atat rotirile gratuite cat si spuer spins-urile au conditii de rulaj bine specificate in regulamentul Admiral. La aceasta promotie ele pot fi folosite doar la jocurile mentionate in regulament pentru a fi utilizate. Daca vreti sa le jucati la alt joc, miza va fi retrasa din balanta reala si nu din cea bonus.

Știri relevante