Royal Respin Deluxe sa ne simtim ca la sloturile din baruri

Royal Respin Deluxe sa ne simtim ca la sloturile din baruri

Royal Respin Deluxe este o repornire clasica a masinii de fructe cu 3 role de la Playtech. Veti avea posibilitatea de a juca cu 1, 5 sau 9 linii de plata active. Elementele esentiale ale actiunii sunt multiplicatorii salbatici care pot acorda re-rotiri, precum si oferirea de plati de pana la 10,00 ori miza dvs. Redati pe toate dispozitivele intre 1p si 900 GBP pe rotire.

Nu exista nimic prea stralucitor in designul din Royal Respin Deluxe. Mulinete albe simple sunt alcatuite din bare simple, duble si inalte violet, portocaliu si albastru. Lor li se alatura 7 simboluri norocoase verzi si rosii.

Actiunea principala vine aici prin multiplicatiile salbatice. Acestea inlocuiesc toate celelalte simboluri si sporesc platile cu 2x, 3x, 4x sau 5x. Multiplicatorii de 2x pot aparea pe toate cele 3 role cu multiplicatorii de 3x, 4x si 5x care apar doar pe rolele din mijloc.

Multiplicatorii se pot combina si cu un efect excelent. Atrageti un trio de multiplicatori de 2x in combinatie si veti pune la buzunar de 1.000 de ori miza dvs. Obtineti un combo 2x-3x-2x si premiul este de 1.500 de ori miza dvs., in timp ce linia 2x-4x-2x acorda 2.000 de ori miza dvs. Combinatia pe care chiar sperati sa o vedeti este 2x-5x-2x, care acorda un premiu masiv de 10.000 de ori mai mare decat miza dvs.

Daca aterizati un multiplicator salbatic pe pozitia centrala pe tamburul din mijloc, veti declansa caracteristica Royal Respin unde vi se acorda o re-rotire. Multiplicatorul salbatic de la rotirea declansatoare este blocat in pozitie si ruleaza 1 si 3 rotiti din nou, oferindu-va o sansa excelenta de a ateriza o combinatie mare de multiplicatori.

Cam atat in ​​ceea ce priveste jocul. Acesta nu este un joc pentru fanii functiilor exotice sau a multor povestiri. Va puteti astepta sa aterizati in mod regulat multiplicatorii salbatici, de aceea nu este lipsa de actiune aici.

Royal Respin Deluxe este un joc super simplu. Designul este ingrijit si clar, dar exista putine inflorituri. Cu toate acestea, nu este o surpriza, avand in vedere tema. Este o poveste similara cu jocul. Daca tot ce astepti este un fruct clasic, atunci nu vei fi dezamagit de ceea ce este oferit aici.

Playtech este cunoscut pentru jocurile de sloturi orientate catre caracteristicile bonus, bogate in grafica – va ofera o multime de titluri de marca, cum ar fi Terminator Genisys, Masca Zorro si Justice League.

Știri relevante