Menu

Rulaj bonus Betano

rulaj bonus betano
Da, este esențial să parcurgeți termenii și condițiile fiecărui bonus pe care îl luați în considerare, dar nu vă opriți doar când ajungeți la cifra bonusului de rulare. Când vine vorba de rollover în pariurile sportive, marea majoritate a acestora au restricții suplimentare de luat în considerare.

Limite de timp privind cerința rulaj bonus betano

Un bonus are de obicei o limită de timp pentru a îndeplini cerința de transfer. Din experiența noastră, acest lucru poate fi de până la 3 zile și până la 30 de zile. Și asta face o diferență enormă pentru strategia ta de rulare a pariurilor sportive. De exemplu, dacă joci cu un rollover de 10 ori pentru un bonus de 20 RON și, în general, pariezi aproximativ 100 RON pe săptămână, modelul tău normal de pariere ar însemna că ai nevoie de două săptămâni pentru a elimina cerința de rulare a pariului. Așadar, ar trebui luată în considerare cu atenție să luați ceva mai puțin de 14 zile. Grăbirea pariurilor pentru a elimina rularea într-un timp scurt este o modalitate garantată de a lua decizii proaste de pariuri și de a ajunge să pierzi numerar!

Restricții de cote pentru pariuri rulaj bonus betano

Celălalt lucru principal pe care trebuie să îl luați în considerare în strategia dvs. de rulare a pariurilor sportive este orice restricție de cote. Veți vedea adesea casele de pariuri specificând că doar pariurile peste anumite cote contează pentru rulare. Cu cât aceste cote sunt mai mari, cu atât este mai restrictivă și mai dificilă utilizarea efectivă a bonusului. Este modalitatea caselor de pariuri de a vă împiedica să susțineți favoritele cu banii dvs. bonus. Ca regulă generală, orice lucru peste cota de 2/1 (3.00) este, în opinia noastră, mult prea restrictiv pentru pariurile dvs. În acel moment, nu contează cât de mare este răsturnarea sau cât timp trebuie să ajungi la răsturnare. Şansele sunt pur şi simplu împotriva ta.

Alte restricții pentru respectarea cerinței de rulaj bonus betano

Există și alte restricții, inclusiv unele case de pariuri care aplică o politică de interzicere a retragerilor pentru un anumit număr de zile după expirarea termenului limită și chiar unele case de pariuri care au un plafon pentru câștigurile permise din bonusul tău.

Deciziile privind bonusul de rulare Betano

Uneori, o afacere poate fi pur și simplu prea bună pentru a fi adevărată. Și există, cu siguranță, momente în care acest lucru este valabil pentru unele dintre ofertele de bonus de depozit promovate de casele de pariuri online. Cifrele pe care le puteți obține, potențial, în bani bonus sunt uriașe. Dar, înainte de a le lua, chiar trebuie să te oprești și să te gândești – îți poți permite?

Deciziile privind bonusul de rulare Betano

Prin aceasta, desigur, ne referim la faptul că puteți îndeplini toate cerințele de transfer. Îți poți permite să pariezi suma de rulare? Puteți paria suma de rulare în limita de timp dată? Și puteți face pariuri bune dacă sunteți limitat la cote mari pentru a vă califica pentru suma de rulare?

Toate acestea depind de poziția ta, desigur, dar dacă ești un parior de 10 RON pe săptămână sau un parior de 500 RON pe săptămână, merită întotdeauna să faci calculele. Ce rost are să luați un bonus de 600 RON la cerința de pariere de 10 ori și limită de timp de 7 zile când asta ar însemna că ar trebui să pariați 6.000 RON într-o săptămână? Mult mai bine atât pentru pariorul de 10 lire sterline pe săptămână, cât și pentru high roller să-și limiteze bonusul. Luați poate doar 10 RON, asta ar însemna că ar trebui să cheltuiți doar 100 RON pe săptămână pentru a îndeplini cerințele de pariere rollover.

Sau, poate, ar trebui să ignori cu totul bonusul? Este mult mai bine să ignorați bonusul dacă luarea acestuia vă va forța să cheltuiți peste bugetul dvs. de pariuri sau s-ar dovedi practic imposibil să îndepliniți condițiile de rulare! Care sunt cerințele ideale de roluare?

În ceea ce privește rularea explicată, sunt cei trei factori de luat în considerare; multiplu de rulare (2x, 3x, 5x etc.), limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor și orice cote minime care contribuie la cerințele de pariere.

Evident, combinația ideală a acestora va depinde de tiparele și bugetul dumneavoastră de pariere. Dacă pariezi în jur de 10 RON pe săptămână, cerințele tale sunt mult diferite de cele care pariază în mod regulat 100 RON sau mai mult pe săptămână. Cu toate acestea, singurul principiu pe care trebuie să-l respectați este acesta; Indiferent cât de tentant pare bonusul, calculează întotdeauna cât te va costa și cât timp îți va dura să cheltuiești cerința de pariere. De asemenea, niciodată, niciodată să te angajezi să cheltuiești mai mult decât îți poți permite să pierzi.

Cu toate acestea, ca regulă generală, spunem că nimic peste 5x nu ar trebui să fie luat în considerare cu adevărat, deși jucătorii reali ar putea considera 10x dacă își permit. În mod similar, am spune întotdeauna că ar trebui să ignorați complet bonusurile cu limite de timp mai mici de 30 de zile și restricții de cote peste 2/1 (3.00).

Pentru mai multe sfaturi despre tehnicile de pariere, aruncați o privire la ghidurile noastre de pariuri la colț și cu dublă șansă!

Știri relevante