Menu

Rulajul pozitiv pe cont iti poate aduce limitarea

Rulajul pozitiv pe cont iti poate aduce limitarea

Nu exista nimic legal, cel putin in Romania, care sa oblige rezervarile sa va accepte pariurile (exista in alte tari, cititi despre acest lucru mai tarziu). Acestea sunt afaceri private si, practic, te vor da afara daca vei lua mai multi bani din ele decat le dai, le-ai face la fel daca ai administra afacerile si ai avea alegerile lor.

Nu vorbim de 10 RON sau chiar 100 de lire sterline, destul de des va trebui sa scoti mai mult de 1000 de lire sterline decat ai pus in fiecare an pentru a fi semnalat in acest fel. Odata ce sunteti semnalizat, desi probabil ca ati terminat.

Nu puteti face nimic pentru a opri acest lucru, daca castigati cu adevarat pentru ca sunteti un jucator bun (nu pentru ca arbati sau exploitati oferte), atunci este greu sa ascundeti faptul de operator. Cu toate acestea, puteti face unele lucruri pentru a reduce sansele de a fi interzis:

In primul rand, incercati sa pariati cu o carte buna, cu limite ridicate, una care este mai tolerabila la castigatorii. Betano sunt un bun exemplu in acest sens.

Incercati sa pierdeti din cand in cand, acest lucru suna ca o economie falsa, dar daca va place sa pariati cu acel operator specific, atunci poate doriti sa o luati in considerare din cand in cand.

Pariati pe scara larga cu o multime de site-uri pentru a reduce sumele totale castigate cu o singura marca. Din nou, variati numele de utilizator si pariati cu site-uri neconectate pentru a reduce schimbul de informatii.

Din fericire, daca va incadrati aceasta factura, exista 100 de site-uri cu care puteti paria, chiar daca va limitati. Puteti oricand sa mergeti intr-un magazin de pariuri si sa pariati cu numerar in cazul in care toate celelalte nu vor reusi.
Pariuri terte si sindicale

Nu aveti voie sa pariati in numele altcuiva. Daca ati surprins acest lucru, ati incalcat termenii si conditiile site-ului si veti fi restrictionat, puteti pierde chiar si castigurile din pariurile suspectate ca au fost plasate in numele altcuiva.

Exista multe motive pentru aceasta, cum ar fi prevenirea jocurilor de noroc asupra minorilor si a persoanelor vulnerabile, prevenirea fraudei si spalarii banilor si a altor forme de criminalitate financiara. Este chiar aplicat ca o cerinta a operatorilor de licente de jocuri de noroc pentru a asigura sursa fondurilor.

In realitate, majoritatea persoanelor care fac un pariu pentru altcineva o vor face in mod ocazional (de exemplu, un partener cere sa lipeasca un piver in echipa ta preferata), nu vei fi prins si nu va fi facut rau. Este important sa fiti constienti de faptul ca, daca faceti acest lucru des.

Știri relevante