Rundele de pariere disponibile la pokerul cu 7 carti

Rundele de pariere disponibile la pokerul cu 7 carti

La finalizarea celei de-a patra mana, dealerul imparte fiecarui jucator ramas o alta carte cu fata in sus, incepand cu primul jucator live din stanga lui, deplasandu-se in sensul acelor de ceasornic in jurul mesei.

Odata ce toate cartile au fost distribuite, runda de pariuri incepe la fel cum a inceput a patra mana. Jucatorul cu cele mai bune carti de spectacol pariaza mai intai. Trei de un fel este cea mai buna combinatie, urmata de o pereche, urmata de cele mai mari carti.

In aceasta runda de pariuri, jucatorii pariaza folosind marea limita de pariuri. In afara de dimensiunea pariurilor, aceasta runda de pariere este identica cu a patra mana.

A sasea mana este identica cu a cincea mana. Fiecare jucator primeste o carte cu fata in sus, iar cartile de spectacol cu ​​cea mai mare valoare pariaza mai intai. Pe mana a sasea, cu patru carti de spectacol pentru fiecare jucator, cea mai buna valoare posibila a cartilor de spectacol este de patru de un fel.

Pariurile pe sasea mana utilizeaza marea limita de pariuri.

Cand se incheie cea de-a sasea runda de pariere pe mana, dealerul imparte o carte finala FATA IN JOS catre fiecare jucator. Din nou, dealerul incepe de la primul jucator cu carti la stanga si se deplaseaza in sensul acelor de ceasornic in jurul mesei.

Jucatorul cu cele mai bine clasate carti de spectacol din runda de pariere anterioara este primul care actioneaza si in aceasta runda de pariere. Cartea finala care a fost impartita cu fata in jos nu afecteaza valoarea celor patru carti de spectacol.

Runda finala de pariere utilizeaza limita mare de pariere.

Odata ce runda finala de pariere a fost finalizata, jucatorii care inca se afla in mana intra in showdown. In confruntare, fiecare jucator face cea mai buna mana de cinci carti posibila din propriile sapte carti.

Celelalte doua carti sunt moarte si nu au deloc valoare pentru mana. Nu sunt niciodata folosite pentru a evalua puterea unei maini.

Iata regulile pentru evaluarea unei maini castigatoare in Stud 7 Card:

Ordinea de clasare a mainilor de poker poate fi gasita aici. (va exista un alt link in partea de jos a acestei pagini) Nu exista exceptii de la aceasta comanda, o culoare bate intotdeauna o dreapta, iar trei de un fel bate intotdeauna doua perechi.

Nu exista alte maini utilizate in Stud decat mainile enumerate in aceasta diagrama. De exemplu, a avea trei perechi este de fapt doar „doua perechi”, cele doua cele mai apreciate doua perechi facandu-ti mana.

Dupa ce ati deslusit mana castigatoare, acel jucator primeste potul. Dupa ce potul a fost expediat, toti jucatorii sunt in fata si li se ofera mana urmatoare. Daca nu aveti un dealer profesionist, rolul dealerului se va roti in jurul mesei, desi nu este necesar pentru Stud.

A avea un jucator ca dealer pe toata durata jocului nu va oferi niciun jucator un avantaj sau dezavantaj in timpul jocului.

Știri relevante