Menu

Rundele de pariere disponibile la pokerul cu 7 cărţi

Rundele de pariere disponibile la pokerul cu 7 carti
La finalizarea celei de-a patra mana, dealerul împarte fiecărui jucător rămas o altă carte cu fata în sus, începând cu primul jucător live din stânga lui, deplasându-se în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei.

Odată ce toate cărţile au fost distribuite, rundă de pariuri începe la fel cum a început a patra mana. Jucătorul cu cele mai bune cărţi de spectacol pariază mai întâi. Trei de un fel este cea mai bună combinaţie, urmată de o pereche, urmată de cele mai mari cărţi.

În această rundă de pariuri, jucătorii pariază folosind marea limita de pariuri. În afară de dimensiunea pariurilor, această rundă de pariere este identică cu a patra mana.

A şasea mana este identică cu a cincea mana. Fiecare jucător primeşte o carte cu fata în sus, iar cărţile de spectacol cu ​​cea mai mare valoare pariază mai întâi. Pe mana a şasea, cu patru cărţi de spectacol pentru fiecare jucător, cea mai bună valoare posibilă a cărţilor de spectacol este de patru de un fel.

Pariurile pe şasea mana utilizează marea limita de pariuri.

Când se încheie cea de-a şasea rundă de pariere pe mana, dealerul împarte o carte finală FATA ÎN JOS către fiecare jucător. Din nou, dealerul începe de la primul jucător cu cărţi la stânga şi se deplasează în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei.

Jucătorul cu cele mai bine clasate cărţi de spectacol din rundă de pariere anterioară este primul care acţionează şi în această rundă de pariere. Cartea finala care a fost împărţită cu fata în jos nu afectează valoarea celor patru cărţi de spectacol.

Runda finala de pariere utilizează limita mare de pariere.

Odată ce runda finala de pariere a fost finalizată, jucătorii care încă se afla în mana intra în showdown. În confruntare, fiecare jucător face cea mai bună mana de cinci cărţi posibilă din propriile şapte cărţi.

Celelalte două cărţi sunt moarte şi nu au deloc valoare pentru mana. Nu sunt niciodată folosite pentru a evalua puterea unei mâini.

Iată regulile pentru evaluarea unei mâini câştigătoare în Stud 7 Card:

Ordinea de clasare a mâinilor de poker poate fi găsită aici. (va exista un alt link în partea de jos a acestei pagini) Nu exista excepţii de la această comandă, o culoare bate întotdeauna o dreaptă, iar trei de un fel bate întotdeauna două perechi.

Nu exista alte mâini utilizate în Stud decât mâinile enumerate în aceasta diagramă. De exemplu, a avea trei perechi este de fapt doar „două perechi”, cele două cele mai apreciate două perechi făcându-ţi mana.

După ce aţi desluşit mana câştigătoare, acel jucător primeşte potul. După ce potul a fost expediat, toţi jucătorii sunt în fata şi li se oferă mana următoare. Dacă nu aveţi un dealer profesionist, rolul dealerului se va roti în jurul mesei, deşi nu este necesar pentru Stud.

A avea un jucător ca dealer pe toată durata jocului nu va oferi niciun jucător un avantaj sau dezavantaj în timpul jocului.

Toate bonusurile sunt supuse unei cerințe de turnaround (cu toate acestea, doar valoarea inițială a bonusului este supusă acestor T&C și nu niciunul dintre câștiguri).

Câștigurile pot fi retrase numai după îndeplinirea acestei cerințe de redresare.

Toți utilizatorii înregistrați sunt eligibili pentru un singur bonus per campanie, cu excepția campaniei „Referiți un prieten”, care poate fi combinată cu alte campanii bonus – aceasta include un bonus pentru fiecare adresă IP, număr de telefon, ID de e-mail, acasă/la birou adresa, cont de plată sau card de debit/credit.

Grupuri specifice de clienți pot fi eligibile pentru bonusuri sezoniere suplimentare – toate deciziile se vor baza la discreția Unibet si puteti citii aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/.

Fiecare pariu plasat pe un pariu sportiv trebuie să aibă mai mult de trei rezultate potențiale. Dacă banii bonus sunt împărțiți și utilizați pentru a plasa pariuri sportive, utilizatorii trebuie să parieze pe piețe diferite de fiecare dată.

Deținătorilor de cont le este interzis să recomande membri ai familiei, prieteni și persoane care au o adresă, un număr de telefon, un ID de e-mail, o adresă IP, un cont de plată sau un card de debit/credit pentru bonusul „Recomandă un prieten”.

Știri relevante