Menu

Sa cunoastem brandul Admiral

Sa cunoastem brandul Admiral

Pariurile sportive Admiral, o filiala a companiei austriece Admiral Sportwetten AG, este specializata in pariurile pe internet. Fondata in 1991, Admiral Sportwetten AG este liderul de piata al Austriei in activitatea de pariuri in filiala, cu peste 120 de magazine de pariuri in prezent. Experienta de carte, castigurile sigure si practicile comerciale serioase sunt motivul pentru care Admiral Sportwetten AG si filiala sa Admiral Sports Petting (UK) Limited au avut atat de succes.

Cu siguranta merita sa aveti un portofoliu de case de pariuri pentru a vizita regulat. De incredere si securitate, cu servicii excelente pentru clienti si o gama uriasa de sporturi disponibile pentru a paria.

Cel mai important factor pentru noi este licenta de case de pariuri din Marea Britanie si soliditatea unei liste de bursa in Austria. Ne place sa stim ca avem de-a face cu o companie de incredere, iar cele 120 de magazine de pariuri se adauga senzatiei generale a unei companii „reale”, in loc de ceva infiintat si operat in intregime in spatiul cibernetic.

De asemenea, vedem limitele mizei si limitele zilnice ale castigului ca fiind pozitive, spre deosebire de anumite rezervari care promit pamantul, dar nu reusesc sa livreze daca cineva are vreodata norocul sa obtina o sumedenie de castiguri. Cu aceste limite generoase, stim unde stam cu Admiralbet si putem avea incredere totala de a fi platit.

Exista o gama uriasa de piete disponibile pentru a paria si este evident pentru noi ca unii „case de pariuri adevarate” stau in centrul organizatiei cu compilatori de cote traditionale, in loc sa se bazeze prea mult pe software-ul de gestionare a riscurilor.

Ca de obicei, am investigat pe larg compania prin inregistrari oficiale, dar am luat si telefonul si am vorbit cu trei persoane diferite din Admiralbet. Tot ce am invatat ne ofera incredere completa in aceasta casa de pariuri si nu avem nicio ezitare in a le recomanda oricui are nevoie de o casa de pariuri buna si de incredere.

Știri relevante