Menu

Să cunoaştem brandul Admiral

Sa cunoastem brandul Admiral

Merită să aveţi un portofoliu de case de pariuri

Pariurile sportive Admiral, o filială a companiei austriece Admiral Sportwetten AG, este specializată în pariurile pe internet. Fondată în 1991, Admiral Sportwetten AG este liderul de piaţă al Austriei în activitatea de pariuri în filială, cu peste 120 de magazine de pariuri în prezent. Experienţa de carte, câştigurile sigure şi practicile comerciale serioase sunt motivul pentru care Admiral Sportwetten AG şi filiala sa Admiral Sports Petting (UK) Limited au avut atât de succes.

Cu siguranţă merită să aveţi un portofoliu de case de pariuri pentru a vizita regulat. De încredere şi securitate, cu servicii excelente pentru clienţi şi o gamă uriaşă de sporturi disponibile pentru a paria.

Cel mai important factor pentru noi este licenţa de case de pariuri din Marea Britanie şi soliditatea unei liste de bursă în Austria. Ne place să ştim că avem de-a face cu o companie de încredere, iar cele 120 de magazine de pariuri se adaugă senzaţiei generale a unei companii „reale”, în loc de ceva înfiinţat şi operat în întregime în spaţiul cibernetic.

Gamă uriaşă de pieţe disponibile pentru a paria

De asemenea, vedem limitele mizei şi limitele zilnice ale câştigului ca fiind pozitive, spre deosebire de anumite rezervări care promit pământul, dar nu reuşesc să livreze dacă cineva are vreodată norocul să obţină o sumedenie de câştiguri. Cu aceste limite generoase, ştim unde stăm cu Admiralbet şi putem avea încredere totală de a fi plătit.

Există o gamă uriaşă de pieţe disponibile pentru a paria şi este evident pentru noi ca unii „case de pariuri adevărate” stau în centrul organizaţiei cu compilatori de cote tradiţionale, în loc să se bazeze prea mult pe software-ul de gestionare a riscurilor.

Ca de obicei, am investigat pe larg compania prin înregistrări oficiale, dar am luat şi telefonul şi am vorbit cu trei persoane diferite din Admiralbet. Tot ce am învăţat ne oferă încredere completă în această casa de pariuri şi nu avem nicio ezitare în a le recomanda oricui are nevoie de o casă de pariuri bună şi de încredere.

Știri relevante