Menu

Să facem cunoştinţă cu Riverbet

Sa facem cunostinta cu Riverbet

Relativ tânăra casa de pariuri europeana – Riverbet – este înfiinţat în 2017

Cu toate acestea, aceasta nu o opreşte pentru a oferi o platformă foarte bună pentru pariorii sportivi şi iubitorii cazinourilor. Casa de pariuri are o licenţă Curacao şi vă va oferi o mare varietate de sporturi, precum şi unele pieţe neobişnuite în secţiunea Pariuri speciale, care acoperă politici, ştiri mondiale şi celebrităţi.

Bookie oferă pariuri sportive, pariuri sportive live, sloturi, cazinou live şi sporturi virtuale. Cu excepţia varietăţii uriaşe de jocuri, sporturi şi pieţe, puteţi găsi câteva rezultate, rezultate live şi statistici utile.

O altă caracteristică foarte impresionantă este faptul că site-ul este tradus în 60 de limbi. Deci, în acest departament, veţi fi acoperit cu siguranţă.

Interfaţa Riverbet este clară şi uşor de utilizat. Pe pagina principala sunt enumerate toate sporturile pe care poţi paria. Veţi vedea, de asemenea, pariul dvs. pe dreapta. În stânga veţi vedea campionate de top şi meciuri de top, care includ cele mai populare evenimente din zi.

Înregistrarea este foarte uşoară şi va va lua doar câteva minute. Trebuie să introduceţi adresa de e-mail, numele, numărul de telefon şi tara şi valută pe care sunteţi gata să o mergeţi.

După cum am menţionat deja cu Riverbet, veţi găsi o mare varietate de sporturi

Vei găsi, cu siguranţă, toate sporturile populare precum fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheaţă, etc., precum şi multe pieţe pe care nu le vei găsi la majoritatea caselor de pariuri, cum ar fi biliard, cursa cu ogar, Angry Birds şi multe alte jocuri . În total puteţi găsi peste 1000 de evenimente în fiecare zi.

Pieţele pe care le veţi găsi sunt, de asemenea, foarte impresionante. Dacă sunteţi în căutarea unei rezervări cu un număr foarte mare de pieţe, aceasta este alegerea dvs.!

Varietatea evenimentelor live pe care să pariezi este, de asemenea, foarte mare. Accesaţi secţiunea live şi puteţi paria pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheaţă, baseball şi multe altele. Reţineţi, totuşi, ca în prezent nu este disponibilă transmisia în direct a evenimentelor.

Riverbet isi extinde oferta pe live

Şansele pe care le veţi găsi sunt competitive pentru majoritatea caselor de pariuri europene. În ceea ce priveşte stilul, aveţi opţiunea de a alege între cotele zecimale, SUA, Marea Britanie, Honk Kong, Indonezia, Malaezia, care acoperă, de asemenea, orice preferinţă pe care un jucător ar putea avea-o.

Site-ul este complet adaptat pe ecranul mobil. Puteţi accesa toate sporturile, pieţele şi funcţiile de pe dispozitivul dvs. mobil. Amintiţi-vă, însă, ca pe paginile mobile puteţi dura câteva secunde mai mult pentru a se încărca.

Casa de pariuri a lansat şi o aplicaţie mobila. Nu este o versiune a site-ului şi nu poţi paria prin aceasta – este informativ. Veţi găsi ştiri despre sport şi podcast-uri pe ea. Aşadar, dacă sunteţi interesat să obţineţi mai multe informaţii despre echipele dvs. preferate şi sporturi, puteţi găsi aplicaţia utilă.

Știri relevante