Menu

Sa facem cunostinta cu Riverbet

Sa facem cunostinta cu Riverbet

Relativ tanar case de pariuri europene – Riverbet – este infiintat in 2017. Cu toate acestea, aceasta nu o opreste pentru a oferi o platforma foarte buna pentru pariorii sportivi si iubitorii cazinourilor. Casa de pariuri are o licenta Curacao si va va oferi o mare varietate de sporturi, precum si unele piete neobisnuite in sectiunea Pariuri speciale, care acopera politici, stiri mondiale si celebritati.

Bookie ofera pariuri sportive, pariuri sportive live, sloturi, cazinou live si sporturi virtuale. Cu exceptia varietatii uriase de jocuri, sporturi si piete, puteti gasi cateva rezultate, rezultate live si statistici utile.

O alta caracteristica foarte impresionanta este faptul ca site-ul este tradus in 60 de limbi. Deci, in acest departament, veti fi acoperit cu siguranta.

Interfata Riverbet este clara si usor de utilizat. Pe pagina principala sunt enumerate toate sporturile pe care poti paria. Veti vedea, de asemenea, pariul dvs. pe dreapta. In stanga veti vedea campionate de top si meciuri de top, care includ cele mai populare evenimente din zi.

Inregistrarea este foarte usoara si va va lua doar cateva minute. Trebuie sa introduceti adresa de e-mail, numele, numarul de telefon si tara si valuta pe care sunteti gata sa o mergeti.

Dupa cum am mentionat deja cu Riverbet, veti gasi o mare varietate de sporturi. Vei gasi, cu siguranta, toate sporturile populare precum fotbalul, tenisul, baschetul, hocheiul pe gheata, etc., precum si multe piete pe care nu le vei gasi la majoritatea caselor de pariuri, cum ar fi biliard, cursa cu ogar, Angry Birds si multe alte jocuri . In total puteti gasi peste 1000 de evenimente in fiecare zi.

Pietele pe care le veti gasi sunt, de asemenea, foarte impresionante. Daca sunteti in cautarea unei rezervari cu un numar foarte mare de piete, aceasta este alegerea dvs.!

Varietatea evenimentelor live pe care sa pariezi este, de asemenea, foarte mare. Accesati sectiunea live si puteti paria pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, baseball si multe altele. Retineti, totusi, ca in prezent nu este disponibila transmisia in direct a evenimentelor.

Sansele pe care le veti gasi sunt competitive pentru majoritatea caselor de pariuri europene. In ceea ce priveste stilul, aveti optiunea de a alege intre cotele zecimale, SUA, Marea Britanie, Honk Kong, Indonezia, Malaezia, care acopera, de asemenea, orice preferinta pe care un jucator ar putea avea-o.

Site-ul este complet adaptat pe ecranul mobil. Puteti accesa toate sporturile, pietele si functiile de pe dispozitivul dvs. mobil. Amintiti-va, insa, ca pe paginile mobile puteti dura cateva secunde mai mult pentru a se incarca.

Casa de pariuri a lansat si o aplicatie mobila. Nu este o versiune a site-ului si nu poti paria prin aceasta – este informativ. Veti gasi stiri despre sport si podcast-uri pe ea. Asadar, daca sunteti interesat sa obtineti mai multe informatii despre echipele dvs. preferate si sporturi, puteti gasi aplicatia utila.

Știri relevante