Menu

Sa intelegem ce este oferta superbet pentru toti

Pariubet_Default_image

Atentie la jucatori! Inainte de a va inregistra si de a juca pe bani reali la orice cazinou online nou, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Uneori, anumiti termeni legali sunt impotriva intereselor dvs. si cazinoul va poate anula castigurile fara a explica de ce. Am aprecia daca ati impartasi o recenzie a experientei dvs. de joc pentru bani. Daca acest cazinou te-a inselat, castigurile tale nu au fost platite sau s-au comis alte infractiuni si nu stii cum sa o raportezi chiar oferta superbet, ai sprijinul Nostru. Notati problemele pe care le-ati avut cu cazinoul si noi le vom remedia. Avocati de top experti in jocuri de noroc din 15 tari sunt parteneri oficial cu noi. Doar cu ajutorul tau putem determina cele mai oneste, de incredere si sigure cazinouri online!

Comtrade Gaming si-a extins relatia in Romania cu SuperBet. Parteneriatul se bazeaza pe combinarea tehnologiei proprietare de pariuri sportive a operatorului si a platformei iGaming Comtrade, iCore, in Romania si Polonia.

In urma cu trei ani de oferta superbet, casa de pariuri sportiva SuperBet a fost transferata la Comtrade. Noul acord dintre cele doua companii va dura pana la jumatatea anului 2024. Platforma iCore a Comtrade a fost creata pentru a eficientiza operatiunile si pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru jucatori si a gasit o piata de nisa pe care sa o deserveasca.

Solutia Comtrade poate fi adaptata pentru a se potrivi nevoilor specifice ale operatorilor sai parteneri. Compania sustine ca acest lucru ii permite sa creasca valoarea de viata a jucatorului si sa scada rata de pierdere.

Sa intelegem ce este oferta superbet pentru toti

Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu SuperBet, a declarat Steven Valentine, director comercial al Comtrade Gaming. „Sunt operatorul numarul unu al Romaniei cu o marja clara, au o echipa fantastica si suntem mandri ca am jucat un rol in cresterea lor exponentiala de cand au migrat la noi in urma cu trei ani.

Romania are un numar de operatori in industria jocurilor de noroc, iar SuperBet se numara printre cei mai productivi din oferta superbet. Potrivit Statista, compania a inregistrat venituri de aproximativ 135,72 milioane RON in 2019. Aceasta cifra a scazut anul trecut din cauza COVID-19, scazand la aproximativ 128,88 milioane RON.

Noile initiative implementate de companie si altele sunt concepute sa vizeze aceste pierderi si sa ofere o noua viata industriei jocurilor de noroc din tara.

SuperBet si Comtrade nu sunt singurele doua companii care lucreaza pentru ca piata jocurilor de noroc din Romania sa se miste puternic. Potrivit unei postari de blog pe site-ul sau, Enteractive a incheiat un parteneriat cu Superbet Entertainment, un grup de pariuri din Europa Centrala Tier-1 care a numit specialistul in retinerea clientilor sa-si supravegheze campaniile de reactivare a jucatorilor ce intra pe oferta superbet.

Știri relevante