Menu

Să navigăm prin oferta de pariere Excelbet

Sa navigam prin oferta de pariere Excelbet
Aşa cum vă aşteptaţi de la un site de această dimensiune, Excelbet oferă şi o secţiune cuprinzătoare în joc, ceea ce înseamnă că sunteţi capabil să efectuaţi pariuri pe măsură ce evenimentul este jucat. Cotele sunt actualizate constant pentru această caracteristică şi sunt oferite pentru aproape toate meciurile care sunt în desfăşurare, indiferent de sport.

Excelbet are şi un meniu de pariere pentru live

Meniul live poate fi găsit chiar în mijlocul paginii de pornire, cu detalii despre meci şi numărul de pariuri diferite oferite. Odată selectat un eveniment, vi se va prezenta o consolă în care scorul în direct este în vârf, cotele de mai jos, o grafică afişează starea curentă de joc şi faceţi clic pe pictograma statisticilor din comutatoarele din dreaptă sus pentru a se potrivi cu statisticile – toate casetele bifate aici, suntem impresionaţi.

Având în vedere că Excelbet are drepturile de televiziune la fiecare sport pe care merită să-l vizionezi, ai crede că ar avea o secţiune de streaming în direct, dar, din păcate, ai greşit.

De fapt, recent şi-au redus serviciul de streaming live şi acum oferă doar curse de cai din Marea Britanie şi Irlanda. Trebuie să pariaţi cel puţin 1 GBP pe cursa pentru a urmări.

Excelbet nu se poate compara cu marile case de pariuri online

În total, este extrem de dezamăgitor şi atunci când le compari cu Bet365, care difuzează peste 100.000 de evenimente pe an în topul curselor de cai, nu pare grozav.

Nu mi-am dat seama că Excelbet nu deţinea de fapt Excelbet. Va mulţumesc că aţi indicat-o. Aceste mari companii nu te anunţă niciodată ce se întâmplă. Fac Super6 pe Excelbet, într-o ligă cu câţiva dintre colegii mei, dar nu le voi folosi pentru nimic altceva după ce am citit acest lucru.

Am avut mari probleme să-mi scot banii de la Excelbet. Pune 30 de lire sterline în cont. Am plasat câteva pariuri şi au sfârşit câştigând un acca de 4 ori pe picior pentru 156,73 lire sterline. Au venit să o retragă şi vor să îmi trimită ID-ul. L-aţi trimis acum de trei ori, către persoane diferite şi situaţia nu este rezolvată. Doar să-mi plătiţi banii, nu mi-aţi cerut identificarea pentru a depune!

Știri relevante