Menu

Sa navigam prin oferta de pariere Excelbet

Sa navigam prin oferta de pariere Excelbet

Asa cum va asteptati de la un site de aceasta dimensiune, Excelbet ofera si o sectiune cuprinzatoare in joc, ceea ce inseamna ca sunteti capabil sa efectuati pariuri pe masura ce evenimentul este jucat. Cotele sunt actualizate constant pentru aceasta caracteristica si sunt oferite pentru aproape toate meciurile care sunt in desfasurare, indiferent de sport.

Meniul live poate fi gasit chiar in mijlocul paginii de pornire, cu detalii despre meci si numarul de pariuri diferite oferite. Odata selectat un eveniment, vi se va prezenta o consola in care scorul in direct este in varf, cotele de mai jos, o grafica afiseaza starea curenta de joc si faceti clic pe pictograma statisticilor din comutatoarele din dreapta sus pentru a se potrivi cu statisticile – toate casetele bifate aici, suntem impresionati.

Avand in vedere ca Excelbet are drepturile de televiziune la fiecare sport pe care merita sa-l vizionezi, ai crede ca ar avea o sectiune de streaming in direct, dar, din pacate, ai gresit.

De fapt, recent si-au redus serviciul de streaming live si acum ofera doar curse de cai din Marea Britanie si Irlanda. Trebuie sa pariati cel putin 1 GBP pe cursa pentru a urmari.

In total, este extrem de dezamagitor si atunci cand le compari cu Bet365, care difuzeaza peste 100.000 de evenimente pe an in topul curselor de cai, nu pare grozav.

Nu mi-am dat seama ca Excelbet nu detinea de fapt Excelbet. Va multumesc ca ati indicat-o. Aceste mari companii nu te anunta niciodata ce se intampla. Fac Super6 pe Excelbet, intr-o liga cu cativa dintre colegii mei, dar nu le voi folosi pentru nimic altceva dupa ce am citit acest lucru.

Am avut mari probleme sa-mi scot banii de la Excelbet. Pune 30 de lire sterline in cont. Am plasat cateva pariuri si au sfarsit castigand un acca de 4 ori pe picior pentru 156,73 lire sterline. Au venit sa o retraga si vor sa imi trimita ID-ul. L-ati trimis acum de trei ori, catre persoane diferite si situatia nu este rezolvata. Doar sa-mi platiti banii, nu mi-ati cerut identificarea pentru a depune!

Știri relevante