Menu

Sa ne cunoastem cu 1xbet la inceput

Sa ne cunoastem cu 1xbet la inceput

1xbet de sport a debutat pe lista neagra din cauza multor reclamatii de servicii necorespunzatoare din partea pariorilor. Sursa celor mai multe reclamatii a fost comunicarea slaba din cartea de sport in timpul recenziilor de cont, platile lente si o experienta proasta a utilizatorului. In timp ce cartea de sport este inca listata in sectiunea de evitare de pe lista neagra in 2019, jucatorii care joaca dupa reguli si care se asigura ca isi verifica conturile in avans nu prezinta un risc extrem de a nu fi platiti.

1XBet are sediul in Rusia. Cartea de sport nu accepta jucatori din Statele Unite. Consultati termenii si conditiile 1XBet pentru o lista completa de tari interzise crearii conturilor.

1XBet ofera o selectie extinsa de piete de pariuri sportive, inclusiv sute de oportunitati de pariere in direct (in direct) zilnic. Selectia este aproape ceea ce ar primi jucatorii la o carte sportiva la nivel inalt, desi au existat câteva reclamatii legate de fiabilitatea pietelor de pariuri live. Jucatorii au raportat ca pariurile au fost anulate de un comerciant ca sunt siguri ca au fost plasate la timp.

Pe langa cartea sportiva conventionala, 1XBet ofera jucatorilor o serie de alte activitati. Exista un cazinou standard, cazinou in direct, sporturi virtuale, jocuri TV, bingo, precum si o platforma de poker.

Toti jucatorii 1XBet, indiferent daca feedback-ul este bun, rau sau indiferent. Jucatorii pot contacta Sportsbook Review prin trimiterea unui e-mail la help@sportsbookreview.com. In mod alternativ, jucatorii sunt liberi sa posteze pe forumul  in sectiunea Sporturi si industrie pentru a impartasi recenzia lor despre 1XBet cu pariorii sportivi similari. Acest schimb de informatii poate ajuta la iluminarea jucatorilor, precum si  cu privire la modul in care cartea de sport ii trateaza cu adevarat.

Știri relevante