Menu

Sanse reduse de inchidere a conturilor cu mai multe case

Celalalt motiv pentru care este recomandabil sa detineti mai multe conturi este sa impiedicati operatorii sa va inchida contul. Site-urile de pariuri, la urma urmei, sunt afaceri private si Daca castigi in mod regulat sau pariati doar pe anumite tipuri de piete, casa de pariuri poate pur si simplu inchide sau limita contul fara avertisment. Prin raspandirea pariurilor intre diferiti operatori, reduceti probabilitatea ca acest lucru sa se intample.

Casele de pariuri, la fel ca supermarketurile, conduc linii de conducere pentru pierderi. Cand intri intr-un magazin, vezi adesea oferte la preturi mari care se pierd in fata magazinului. Comerciantul face acest lucru din doua motive principale. In primul rand, sper ca puteti cumpara alte lucruri in timp ce sunteti acolo, pe care le vor aduce profit si, in al doilea rand, spera ca daca veti obtine o afacere buna, veti reveni din nou.

Site-urile de pariuri ruleaza pietele principale cu pierderi tot timpul pentru a va intra prin usa. Aceste cresteri de preturi si promotii de cote sporite, utilizate in mod sensibil, pot fi foarte valoroase. Din nou, are sens sa ai mai multe conturi deschise pentru a profita cat mai bine de acestea.

Este esential sa nu fiti condus de imbunatatire, in primul rand gasiti pariul pe care doriti sa il plasati si apoi sa cautati o crestere a preturilor, daca o faceti invers, atunci sunteti condus de rezervare. Daca un pret este imbunatatit, va puteti intreba si de ce? Poate stiu ceva ce nu faci? Intotdeauna, fa intotdeauna propria ta cercetare.

Ofertele din acelasi motiv pentru care conduc lideri de pierderi, pentru a te paria. Daca sunteti sensibil si luati oferta pe cont propriu, acest lucru va poate spori sansele de a castiga in timp. Cautati oferte, cum ar fi cresterile de pret, care va vor oferi castiguri de numerar in loc de pariuri gratuite sau bonusuri in numerar. Daca efectuati o oferta cu un pariu gratuit sau o suma promotionala in bani, verificati cerintele de transfer. Cerintele de pariere sunt o metoda folosita de rezervari pentru a va asigura ca trebuie sa pariati castigurile de mai multe ori in speranta ca veti pierde o parte sau toate din castiguri. Cu cat este mai redus rolul, cu atat ai mai multe sanse de a castiga la oferte in mod regulat.

Exista cateva oferte de incredere deosebite, disponibile pe tot parcursul anului, pentru a va asigura ca veti obtine o valoare excelenta. De exemplu, cand vine vorba de oferte de curse de cai, exista o sumedenie de bani inapoi si oferte de pariuri gratuite pentru orice cursa ITV in direct.

Știri relevante