Menu

Scorul la pauza iti poate indica un meci pauza final

Scorul la pauza iti poate indica un meci pauza final

In mod evident, se refera foarte precis la pauzele de pauza, așa ca nu ia in considerare o echipa care merge cu 1-0 in sus, inscrie un alt gol la inceputul reprizei a doua și apoi continua sa piarda jocul. Cu toate acestea, ne ofera un indiciu bun despre tipul de statistici pe care le analizam in ceea ce privește echipele care arunca astfel de avantaje generoase.

Daca o echipa a plecat cu 2-0 la binele la pauza, opozitia are doar 45 de minute in care sa revina in meci. Daca o echipa are o pauza de 1-0 in intervalul și marcheaza in repriza a doua, exista un timp și mai scurt pentru ca aceștia sa se intoarca pe o chila uniforma, ceea ce o face și mai putin probabila.

Folosind tweet-ul din 2016 de la Opta Joe ca baza, putem spune ca doar aproximativ 2% din meciurile in care o echipa va conduce cu 2-0 se vor incheia cu acea echipa care va pierde meciul. Deși acest lucru nu este neaparat un lucru pe care il puteti utiliza atunci cand efectuati pariuri ante-post, este foarte util intr-adevar in ceea ce privește pariurile in joc și ar trebui avut in vedere.

Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa pariezi niciodata impotriva unei echipe cu 2-0, desigur. 2% ar putea fi un procent redus, dar nu este zero la suta. Uneori, atunci cand urmarești un meci, poti avea un real sens al modului in care un meci merge, așa ca, daca instinctul tau este ca echipa de finala poate totuși caștiga, atunci arunca o privire asupra cotelor și face un apel de judecata; faceti acest lucru știind ce spun statisticile.

In timpul perioadei Premier League, nicio echipa nu a fost mai dominanta decat Manchester United. Sub indrumarea lui Alex Ferguson, clubul a caștigat 13 titluri de top. Inainte de inceperea Premier League, aveau același numar de titluri din Prima Divizie ca Aston Villa, același numar de Cupe europene ca și ei. Cu toate acestea, intre 1993 și 2013, au caștigat 13 ligi și 2 Cupe Europene, ceea ce le face unul dintre cele mai de succes cluburi din toate timpurile.

Acest succes s-a bazat pe o mentalitate solida pe care Ferguson a preluat-o de la predecesorul sau de la locul fierbinte United, Ron Atkinson. De fapt, Ferguson nu a supravegheat in realitate nicio infrangere in timpul mandatului sau, dupa ce echipa sa a preluat conducerea in doua goluri. Cand echipa lui Louis van Gaol s-a predat cu 2-0 pentru a pierde in Leicester City in septembrie 2014, a fost prima data cand clubul a facut acest lucru din 1984.

Știri relevante