Menu

Scorurile corecte si probabilitatile de aparitie

Scoruri corecte Cote Preturi In mod tipic, va puteti astepta ca cota unui scor corect intr-un joc egal egal sa fie in jur de 6/1 (7,0 zecimale) si mai mare. Pentru preferatele puternice, acest lucru poate fi la 3/1. Scorurile mai probabile, cum ar fi 1-0, 1-1 si 2-1, au cele mai mici sanse, iar scorurile mai putin probabile pot avea cote uriase, 5-3, de exemplu, pot fi peste 500/1.

Aceasta este o linie care poate varia un pic corect intr-o gama de bookie, asa ca asigurati-va ca aveti cateva conturi de case de pariuri deschise si ca utilizati site-uri web de comparare a cotelor pentru a face cumparaturi. Am vazut ca pretul unui rezultat de 2-1 intr-un meci de fotbal variaza de la 7/1 la 13/1 cu diversi operatori.

Cele mai comune scoruri de fotbal1-0 este cel mai probabil scor in orice meci de fotbal. Acest lucru a fost dovedit prin luarea unei selectii de peste 188.000 de jocuri de fotbal din liga engleza jucate de la originile ligii de fotbal.

Probabilitatea unui 1-0 pentru echipa gazda este de 9,8%, iar pentru oaspeti este de 6,8%. Sansa totala de 1-0 pentru oricare echipa este, prin urmare, de 16,6%. Acest lucru este urmat pe locul doi de un rezultat 2-1, acest lucru se intampla cu 14,5% din timp, cu 8,9% din acest lucru pentru echipa gazda si 5,6% pentru echipa din deplasare.

Cea mai probabila remiza este 1-1, care creste in 11,6% din meciuri. Tabelul de mai jos detaliaza probabilitatea unui scor corect pe baza acestui set de date, orice scor care nu este listat are o sansa de 0,1% sau mai mica sa apara (adica mai putin de 1 000 jocuri):

Atragerea banilor inapoi Nu exista un numar mare de promotii de scor corecte care pot adauga in mod sigur o valoare regulata pariurilor dvs., dar suma de retragere a banilor este o exceptie exceptionala. Acest lucru are tendinta de a veni in doua formate, cele care restituie miza pentru tragerea la scor si cele care iti dau bani inapoi daca jocul este fara destinatie.

Daca vreau sa pariez pe 0-0 te aud spunand? Ei bine, nu ar trebui sa faceti asta printr-o piata de scor corecta si va voi spune de ce in sectiunea de strategie de mai jos.

Știri relevante