Menu

Scurt şi la obiect este SlotV pentru jucătorii săi

Scurt şi la obiect este SlotV pentru jucătorii săi
[toc}
Portofoliul mărcii este împărțit în două sectoare. Primul include sloturi, jocuri de masă și live, lozuri și keno. Calitatea de membru la acest centru de jocuri de noroc oferă acces la mașini de fructe remarcabile dezvoltate de unele dintre studiourile de top. Trecând prin această colecție mare, veți descoperi lansări care prezintă tot felul de teme interesante și simboluri speciale.

Mai mult de câteva versiuni

De poker, blackjack, baccarat și ruletă sunt disponibile atât în ​​modul clasic, cât și în modul live. Puteți experimenta energia zgomotoasă din Las Vegas fără a merge în Sin City, datorită lansărilor live găzduite de dealeri calificați.

Sloturi: Immortal Romance, Conan, Book of Dead, Astro Legends, Hotline, Playboy, Wolf Gold, Voodoo, Cazino Zeppelin, Treasure Mine, Avalon II, Sakura Fortune, The Wild Chance, Terminator II, Joker Reelz, Black River Gold, Pink Elefanții 2, Atlantida, Secretele Templului, Seiful, That’s Rich, Marele Rinocer, Wilhelm Tell, Pericol de înaltă tensiune.

Jocuri de masă: Four Card Poker, European Blackjack, Caribbean Stud Poker, Ruleta americană, European Blackjack Gold, Ruleta chineză, Vegas Single Deck Blackjack, Ruletă franceză, Baccarat, Roulette Advances, Deuces Wild, jacks or Better, Ruleta VIP, Heads Up Hold Em, Blackjack Premium, Let It Ride, Baccarat 3D, Poker cu trei cărți.

Jackpot: Atlantis, mulinete Zeus Lightning Power, Vault of Anubis, The Wild Hatter, Golden Cryptex, Wings of Ra, Rio Stars, Jewel Scarabs, Diamond Blitz, Hall of Gods, Wild Elements, Gunslinger Reloaded, Imperial Riches, Phoenix Fire, Wild pisici, Jade Charms, Dragon Chace, Jackpot Raiders, Dr. Fortune, Tiki Fruits.

Prezentare generală pe mobil

Aceasta este o unitate prietenoasă cu dispozitivele mobile și, ca atare, oferă jucătorului divertisment de top în mișcare. Design curat, modern, grafică clară și aspect ușor de utilizat oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu clară a ofertei site-ului. Veți putea naviga cu ușurință în locație.

Jocuri pentru mobil

Indiferent dacă doriți să rotiți rolele, să jucați o mână de poker sau să pariați pe meciuri, puteți face toate acestea prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Oricând și oriunde, puteți alege un titlu dintr-un portofoliu și aveți o experiență superbă de jocuri de noroc. Pentru a vă asigura că o anumită versiune îndeplinește standardele dvs., o puteți încerca în modul Demo.

Program de fidelizare

Fiecare membru înregistrat are un statut alocat contului său. Clasamentul pe această scară depinde de numărul de depuneri efectuate de utilizator. Veți începe ca cadet și apoi veți trece la nivel de Cercetător, Tester, Navigator și Bosun până când veți obține titlul de Comandant.

Cu toate acestea, dacă vă aflați pe unul dintre ultimele patru niveluri, trebuie să faceți o anumită cantitate de depuneri în timpul celor 30 de zile pentru a vă păstra clasamentul. Iar dacă nu reușești să îndeplinești aceste condiții, statutul tău va fi redus la cel anterior.

O rambursare parțială a pariurilor făcute

Se prezintă sub formă de puncte complementare – CP. Punctele sunt recompensate indiferent de rezultatele pariurilor, dar vor depinde de tipul de jocuri jucate. De exemplu, veți primi 1CP pentru 100 de euro plasați pe sloturi. Cu toate acestea, veți avea nevoie de 200 de euro pentru blackjack și poker.

Conversia CP-urilor în bani reali

Este o procedură destul de simplă, dar tarifele depind de nivelul dvs. de utilizator. Cadeții vor avea nevoie de 25 de puncte pentru a obține 1 euro, în timp ce Commander are nevoie de 15.

Există și un cashback

Ofertă bazată pe stadiul dvs. de loialitate. Puteți primi înapoi un anumit procent din fondurile dvs. investite o dată pe lună, începând cu data de 1 a fiecărei luni.

Cuvântul nostru despre SlotV Casino

În general, acest cazinou merită verificat. Alimentat de furnizori de software precum Evolution, Wazdan și Yggdrasil, SlotV are o colecție splendidă de jocuri, precum și o gamă largă de pariuri sportive. Jucătorii se pot bucura de beneficiile unui program de loialitate și pot revendica o varietate de promoții. Turneele și loteria adaugă o scânteie suplimentară acestei unități licențiate de Curacao. Un alt avantaj este posibilitatea de a folosi criptomonede pentru tranzacții financiare.

Știri relevante