Se blufeaza mult sau nu in jocul de poker la masa

Se blufeaza mult sau nu in jocul de poker la masa

Bluffing-ul este o parte integranta a pokerului desi mai putin decat ati putea crede, dar, ca incepator, nu doriti sa va deranjati prea mult cu el, cu exceptia cazului in care va simtiti in mod special increzatori.

Cum se face? Ei bine, inca inveti puterea relativa a mainilor, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa nu stii chiar daca faci sau nu un bluff. Nu este grozav.

Exista o multime de alte strategii la care poti lucra inainte de a te apuca de bluff. Va vom prezenta cateva dintre ele mai jos.

Acestea fiind spuse, daca doriti cu adevarat sa incepeti sa va scufundati in arta blufarii, va sugeram semi-blufful. Asta inseamna ca nu trageti doar pariuri cu 2-7 offsuit, ci jucati maini care au potentialul de a lovi tabla si de a face o mana chiar daca sunteti chemat.

Exista doua forme distincte de poker No-Limit Holdem:

  • Jocuri pe bani
  • Turnee

Un joc pe bani este un joc de poker care are un buy-in minim si maxim pentru masa si seteaza blind-urile care nu se schimba niciodata. De exemplu. Jaluzele de 1 $ / 2 $ cu un minim de 20 $ si maxim 200 $ de buy-in.

Toti jucatorii trebuie sa joace doar cu banii din fata la masa, dar se pot ridica si pleca oricand. Daca un jucator isi pierde toti banii, el sau ea poate merge sa obtina mai mult si sa isi ia un loc la masa.

Un turneu de poker, pe de alta parte, are o suma de buy-in stabilita si toti banii platiti de jucatori sunt colectati intr-un fond de premii minus o mica taxa procentuala pentru organizatori. Mai multi jucatori sunt folositi pentru a gazdui toti jucatorii si toata lumea incepe cu acelasi teanc initial de jetoane.

Blind-urile incep mici, dar cresc in trepte in timp. Asta ii obliga pe jucatori sa faca miscari sau vor ramane fara jetoane. Pe masura ce jucatorii isi pierd toate jetoanele, mesele sunt combinate pana cand ramane doar o masa.

Jucatorul de la acea masa care aduna toate jetoanele de la alti jucatori este castigatorul turneului. Primii 10-15% dintre jucatorii care au terminat primesc o cota ascendenta din fondul de premiere asa cum este predeterminat de organizatorul turneului, castigatorul colectand aproximativ 25-30% din total.

Un lucru este sa intelegi regulile de baza ale pokerului, dar sa reusesti efectiv la joc este altul.

Nu doriti sa pierdeti o gramada de timp pierzand, asa ca va vom oferi cateva sfaturi care, speram, va vor oferi un avantaj fata de ceilalti jucatori care, de asemenea, invata doar sa joace poker.

Vom acoperi trei niveluri diferite de strategie de mai jos – incepator, intermediar si avansat – dar toate sfaturile sunt suficient de elementare pentru a intelege jucatorii incepatori.

Știri relevante