Menu

Se blufează mult sau nu în jocul de poker la masă

Se blufeaza mult sau nu in jocul de poker la masa
Bluffing-ul este o parte integrantă a pokerului deşi mai puţin decât aţi putea crede, dar, ca începător, nu doriţi să vă deranjaţi prea mult cu el, cu excepţia cazului în care vă simţiţi în mod special încrezători.

Cum se face?

Ei bine, încă înveţi puterea relativă a mâinilor, ceea ce înseamnă ca s-ar putea să nu ştii chiar dacă faci sau nu un bluff. Nu este grozav.

Exista o mulţime de alte strategii la care poţi lucra înainte de a te apuca de bluff. Vă vom prezenta câteva dintre ele mai jos.

Acestea fiind spuse, dacă doriţi cu adevărat să începeţi să vă scufundaţi în arta blufării, vă sugerăm semi-blufful. Asta înseamnă ca nu trageţi doar pariuri cu 2-7 offsuit, ci jucaţi mâini care au potenţialul de a lovi tablă şi de a face o mână chiar dacă sunteţi chemat.

Există două forme distincte de poker No-Limit Holdem:

Jocuri pe bani – Turnee

Un joc pe bani este un joc de poker care are un buy-in minim şi maxim pentru masă şi setează blind-urile care nu se schimbă niciodată. De exemplu. Jaluzele de 1 $ / 2 $ cu un minim de 20 $ şi maxim 200 $ de buy-in.

Toţi jucătorii trebuie să joace doar cu banii din faţă la masă, dar se pot ridica şi pleca oricând. Dacă un jucător îşi pierde toţi banii, el sau ea poate merge să obţină mai mult şi să îşi ia un loc la masă.

Un turneu de poker, pe de altă parte, are o sumă de buy-in stabilita şi toţi banii plătiţi de jucători sunt colectaţi într-un fond de premii minus o mică taxă procentuala pentru organizatori. Mai mulţi jucători sunt folosiţi pentru a găzdui toţi jucătorii şi toată lumea începe cu acelaşi teanc iniţial de jetoane.

Blind-urile încep mici, dar cresc în trepte în timp. Asta îi obliga pe jucători să facă mişcări sau vor rămâne fără jetoane. Pe măsură ce jucătorii îşi pierd toate jetoanele, mesele sunt combinate până când rămâne doar o masă.

Jucătorul de la acea masă care adună toate jetoanele de la alţi jucători este câştigătorul turneului. Primii 10-15% dintre jucătorii care au terminat primesc o cotă ascendenta din fondul de premiere aşa cum este predeterminat de organizatorul turneului, câştigătorul colectând aproximativ 25-30% din total.

Un lucru este să înţelegi regulile de bază ale pokerului, dar să reuşeşti efectiv la joc este altul.

Nu doriţi să pierdeţi o grămadă de timp pierzând, aşa că vă vom oferi câteva sfaturi care, speram, vă vor oferi un avantaj fata de ceilalţi jucători care, de asemenea, invata doar să joace poker.

Vom acoperi trei niveluri diferite de strategie de mai jos – începător, intermediar şi avansat – dar toate sfaturile sunt suficient de elementare pentru a înţelege jucătorii începători.

Fiind un cazinou de pariuri sportive/online fondat de o pereche de bărbați cărora le place să parieze, nu este surprinzător faptul că Unibet VIP este printre cele mai bune mărci din industrie astăzi.

Au atât de multe de oferit jucătorilor de toate tipurile, dar, pe măsură ce vom explora mai multe în acest articol mai târziu, cei mai buni jucători și VIP-urile sunt cei care au într-adevăr cel mai bun final al ofertei, în opinia noastră.

Aceasta este o veste excelentă pentru cei care se bucură de pariurile cu mize mari, și cu atât mai mult când aflați că nu trebuie să utilizați niciun cod bonus exclusiv Unibet VIP despre care gasiti detalii aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/, ci pur și simplu puteți urma linkurile noastre pentru a obține acces la oferta care va îmbunătăți. experiența ta de pariere.

Știri relevante