Menu

Se pot face si bilete pe pariuri non-sportive

Nu exista niciun motiv pentru care nu puteti plasa mai multe pariuri pe linii de noutate, mai ales daca acestea sunt simple. Ar trebui sa va fie posibil sa combinati o piata alternativa cu orice alt pariu. Daca vrei sa pariezi pe castigatorul factorului X si pe Liverpool sa-l invinga pe Arsenal intr-o dubla, atunci mergi pentru asta. In acelasi punct, nu ar trebui sa fie nici o problema sa plasati un pariu de acoperire complet, cum ar fi un norocos 15 sau un Yankee cu aceste selectii.

Fii atent la un lucru daca faci pariuri pe acumulator ca acesta. Limitele de plata sunt adesea limitate la eveniment in multiplele dvs. cu plafonul de plata cel mai mic.
Pariuri pentru handicap, conditionate, raspandite si prognoze

In teorie, este posibil sa plasati pariuri cu handicap, prognoza, conditionare si raspandire pe orice piete de noutate. Problema aici va fi gasirea unui site de pariuri care sa furnizeze de fapt aceste linii.

Am vazut unele dintre aceste linii disponibile in domeniul politicilor in perioada alegerilor, cum ar fi parierea raspandita pe numarul de locuri castigate, parierea conditionata pe o serie de rezultate si prognozarea ordinii castigatorilor. In general, insa, daca doriti sa plasati acest pariu, contactati o casa de pariuri precum Betfair sau Betano si vedeti daca va vor oferi o piata.

Pariurile live pe evenimente inedite pot fi foarte reusite. Daca pariati pe un eveniment mare, cum ar fi alegerile generale din Romania, atunci multe rezervari vor efectua pariuri live de la momentul in care sectiile de votare se vor inchide pana la anuntarea rezultatului. Acest lucru este de asemenea comun in cadrul unor spectacole de premii populare, cum ar fi personalitatea sportiva BBC sau Ballon d’Or si competitii live, cum ar fi concursul de cantece Eurovision.

In general, emisiunile TV nu pariaza, deoarece majoritatea emisiilor sunt inregistrate in prealabil, iar acest lucru inseamna ca castigatorul este deja cunoscut de unii oameni atunci cand emisiile sunt transmise, astfel incat pietele pot chiar sa inchida zile sau saptamani inaintea emisiunii.
Stiri, rezultate si statistici

Unele case de pariuri consacra sectiuni intregi ale site-urilor lor pentru stiri si functii de opinie pentru a face pariuri cu noutati. Daca aratati cateva stiri, statistici sau barfe, consultati in special Betfair sau Betanosi Coral. In general, insa nu va asteptati mult peste preturile cotei pentru aceste piete.

Apoi, din nou, este un exemplu de piata in care nu te vei lupta sa gasesti stiri online din alte surse. Daca sustii o alegere sau un rezultat al unei emisiuni TV, atunci exista probabil mai mult continut online decat ai putea vreodata sa te ajute sa iti studiezi pariurile.

Știri relevante