Menu

Secretele pariurilor sportive in agentiile Cloverbet Romania

Secretele pariurilor sportive in agentiile Cloverbet Romania

Lansat in 2018, Clover Bet a fost creierul din Romania. Familia ei se afla in afacerea magazinelor de pariuri terestre din Marea Britanie, iar cand tatal ei a adus-o la bord dupa universitate pentru a ajuta administrarea acelei afaceri, a inceput sa vada potentialul de crestere. Dupa ce a obtinut finantare de la familie pentru acest produs de jocuri de noroc pe Internet, a achizitionat adresa URL, iar cateva luni mai tarziu, Clover Bet a concurat si cu Ladbrokes si Coral in spatiul online.

Cu toate acestea, Bet 365 a exploatat in primul rand puterea expansiunii globale, ramificandu-se pentru a include si alte tari in functionarea lor. Curand dupa aceea, alte produse vor fi adaugate in cartea de sport, iar inainte de mult, compania a fost unul dintre cele mai bine rotunjite site-uri online. Astazi, expansiunea continua si site-ul fiind acum tradus in mai multe limbi, ofera produse excelente pentru o gama larga de jucatori.

Clover Bet este licentiat atat de Marea Britanie, cat si de Gibraltar, ceea ce inseamna ca, desi este o optiune foarte sigura pentru jucatorii nostri in bani reali, insa multe tari sunt restrictionate din cauza cerintelor de licenta.

Este greu sa gasiti probleme cu acest site. Ne place aspectul simplu al paginilor de pariuri (desi ar putea utiliza un pic de reimprospatare) si faptul ca pokerul, cazinoul si bingo-ul pe pariurile sportive inseamna ca nu trebuie sa aveti mai multe conturi pentru a juca toate jocurile preferate. Clover Bet este foarte recomandat cititorilor nostri.

Știri relevante