Secrets of Atlantis descopera secrete vechi la slot nou

Dupa cum se stie, slotul Secretele Atlantidei a fost lansat in 2016 de catre furnizorul de cazinouri online NetEnt, renumit pentru realizarea de sloturi palpitante cu grafica de inalta calitate, precum si efecte sonore si functionarea sub licenta de jocuri de noroc din Marea Britanie, care este, la randul sau, foarte solicitand autoritate cu privire la problemele de securitate si corectitudine.

Vorbind despre tema slotului si despre designul general al interfetei sale, arata mai mult decat dragut si, dupa cum pot vedea, ca sa spunem perfect. Tema este o lume subacvatica formata din sirene, broaste testoase, crabi, meduze si, ca intotdeauna in astfel de jocuri, pietre pretioase si scoici cu o perla in ele. Toate imaginile sunt bine concepute. Ei parca ne incurajeaza imaginatia sa ne scufundam in poveste.

Am enumerat deja personajele povestii, dar hai sa explicam pe principalii protagonisti. Singura figura principala din acest slot este sirena al carei par este slabit si coada ei este acoperita cu solzi de pesti de culoare aurie. Este infatisata ca o fata frumoasa, care ii fascineaza pe oameni prin privirea ei ascutita.

Cateva cuvinte despre complotul slotului, descrie viata animalelor si creaturilor subacvatice, inclusiv sirenele care apar la diferite adancimi si ar trebui sa fie prinse impreuna cu diamante si pietre pretioase pe care marea le ascunde din ochii oamenilor.

De fapt, un astfel de complot poate parea prea simplu pentru un jucator modern, deoarece arata de fapt ca celelalte comploturi pe tema „lumea subacvatica”. Cu toate acestea, are cateva detalii unice si, as spune, propria sa fata. De exemplu, are o introducere perfect implementata, care ar trebui sa prezinte jucatorilor subiectul jocului. De asemenea, animatia de fundal pare foarte realista.

Si as adauga, de asemenea, ca astfel de elemente suplimentare, cum ar fi bulele si pietrele de diferite culori, care au aspectul de broaste testoase si crabi dau o anumita aroma de specialitate acestui slot si il diferentiaza de alte sloturi.

Drept urmare, tot timpul cand jucam am avut sentimentul ca este un adevarat regat submarin datorita faptului ca animatia, personajele principale si elementele de interfata sunt perfect realizate.

Acum voi descrie mecanica de pariere a acestui slot care consta de fapt in 2 elemente reglabile: nivelul pariului si valoarea monedei. Coeficientul valorii monedei variaza de la 0,01 la 1 si afecteaza numarul de monede care vor fi puse pe o linie de plata. Al doilea coeficient care poate fi modificat este nivelul pariului, acesta variaza de la 1 la 10 niveluri. In cateva cuvinte, cu cat „nivelul pariului” este mai mare, cu atat va fi stabilit pariul mai mare.

Exista, de asemenea, doua butoane „redare automata” si „pariu maxim” pot fi gasite chiar in mijlocul panoului de setari de pe masa de joc. Pariul maxim posibil este egal cu 100 EUR in cazinoul la care am jucat, iar pariul minim este de 10 EUR (in unele cazinouri, aceste cifre pot fi mai mici sau mai mari).

Știri relevante