Secrets of Christmas cadouri nesperate aduse de rotiri

Vrei sa poti locui intr-un oras in care este intotdeauna Craciunul? Unora nu le place Craciunul si abia asteapta sa se termine in fiecare an, dar altii adora totul despre Craciun, de la luminile de zana la colinde si cadouri.

Daca va puteti raporta la acest lucru, este foarte probabil ca v-ar placea sa rotiti rolele cu Secretele Craciunului. Este un slot festiv de la NetEnt, care tine de Craciun si credem ca este unul dintre cele mai bune sloturi de Craciun online. Acest lucru se datoreaza faptului ca jocul are o grafica de inalta calitate, o coloana sonora excelenta si o multime de caracteristici bonus interesante.

Suna asta ca ideea ta de distractie festiva? Daca da, iata tot ce trebuie sa stiti despre acest joc, inclusiv informatii despre grafica si caracteristicile bonus.

NetEnt a iesit clar cu grafica pentru acest joc. Rolele sunt asezate pe o scena traditionala de Craciun; exista o cabina confortabila din lemn in fundal, cu un semineu cald, iar rolele sunt incadrate de o frumoasa coroana de flori facuta din lumini de holly si zana.

Grafica este foarte detaliata; puteti vedea mici pete de zapada pe coroana, iar fundalul este aproape 3D. Aceasta inseamna ca intreaga scena este foarte captivanta. Dupa cateva rotiri, vei simti ca ai fost transportat intr-o lume de Craciun, chiar daca te joci in mijlocul verii!

Simbolurile se potrivesc, de asemenea, bine cu tema. Simbolurile cu plata mare sunt reprezentate de simboluri de Craciun, asa ca veti vedea lapte si prajituri pentru Mos Craciun, o casa de turta dulce, o ciorapa suspendata si un clopot de aur.

Jocul are, de asemenea, simboluri cu plata redusa, care sunt reprezentate de carti de joc – dar chiar si aceste simboluri se potrivesc cu tema, deoarece sunt facute si din holly!

Coloana sonora se potriveste bine cu tema, asa ca asteapta-te sa auzi jingle atunci cand apar anumite simboluri si o piesa de muzica de Craciun atunci cand castigi. Acest lucru este foarte frumos, iar sunetele nu va distrag atentia, dar daca vi se pare ca sunt repetitive, puteti dezactiva sunetele folosind panoul de control din partea de jos a ecranului.

In general, suntem cu adevarat impresionati de grafica din acest joc, mai ales atunci cand sunt comparate cu grafica din alte sloturi de Craciun. La urma urmei, majoritatea sloturilor de Craciun par sa aiba o grafica destul de simpla, in stil desen animat – dar acest joc merge dincolo de dincolo de grafica detaliata, aproape 3D. Deci, daca doriti sa gasiti un joc festiv cu o grafica excelenta, acesta este o optiune excelenta!

Știri relevante