Menu

Sectiune de rezultate de la Excelbet

Sectiune de rezultate de la Excelbet

Excelbet ofera una dintre cele mai bune game de piete de pariuri disponibile pe o carte sportiva din Romania. Compania are legaturi stranse cu canalele TV si, in consecinta, realizeaza o multime de pariuri legate cu acoperirea pe care acest canal o ofera intr-o gama masiva de sport. Exista o lista de sporturi A-Z pe care pariurile sunt disponibile pe partea stanga a ecranului, dar Excelbet este concentrata predominant pe fotbal si calarie ca pe cele mai importante piete ale sale.

Alte sporturi care au legaturi stranse cu televiziunea si care, prin urmare, au oportunitati excelente de pariere disponibile cu Excelbet includ Fotbalul American, Baschetul, Boxul, Darts, Golf, Cricket, Tenis, Sport cu Motor (in special F1), Tenis si Rugby (Liga si Uniunea ). Excelbet ofera, de asemenea, pariuri pe pietele mai putin populare, inclusiv Triatlon, TV si Film, Politica, Sporturi si chiar Yachting.
Pariuri pe fotbal Excelbet

Pariurile Football este, probabil, cea mai importanta piata pentru clientul Excelbet, cu atat mai mult decat calaritul, in principal datorita faptului ca Sky Sports este casa de acoperire live a Premier League inca de la inceputul competitiei.

Pe langa echitatie, pariurile pe fotbal domina pagina de start a Excelbet si este usor sa gasesti pariurile pe principalele jocuri care au loc in orice zi a saptamanii sau poti face clic pe sectiunea dedicata fotbalului din meniurile Link-uri rapide si A-Z.

Dupa ce incarcati un meniu, vi se prezinta o lista de programe, inclusiv toate jocurile care au loc in joc in momentul prezent in timp. Meniul principal este de obicei listat mai jos aici, cu toate programele afisate si pariuri suplimentare disponibile in sectiunea Toate pariurile.

Excelbet ofera o gama larga de pariuri de fotbal la majoritatea jocurilor, de obicei in jur de 100-250, disponibile in top-urile unui weekend, fiind disponibile mai multe piete pentru a paria pe cat mai aproape de a incepe timpul.

Știri relevante